Niğde yoğun bir siyasi haftaya giriyor. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Niğde’de miting düzenleyecek. 


Niğde’de siyaset havası giderek ısınıyor CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yarın, Milli İttifak’ın Liderleri Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Çarşamba günü, Başbakan Ahmet Davutoğlu ise Perşembe günü Niğde’ye geliyor.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Niğde’de miting düzenleyecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici adaylarına destek vermek için Niğde’ye gelecek. Liderler, düzenlenecek mitingde vatandaşlara hitap ederek 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde partileri için oy isteyecek.

 

DEVLET BAHÇELİ’NİN GELİP GELMEYECEĞİ BELİRSİZ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ise Niğde’ye gelip gelmeyeceği netlik kazanmadı.
7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde siyasi parti liderleri seçim çalışmalarına mitingler ile devam edecek.

 

DAVUTOĞLU NELERİN MÜJDESİNİ VERECEK…


Niğde’ye ilk olarak yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gelecek. Kılıçdaroğlu Hükümet Meydanı’nda saat 12.00’de halka hitap edecek ardından Kemerhisar Kasabası’nı ziyaret edecek.
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, oluşturdukları Milli İttifakla adaylarına destek vermek için 29 Nisan Çarşamba günü Niğde’ye gelecek. Genel Başkanlar Niğde’de bir takım esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu 30 Nisan Perşembe günü Niğde’ye gelecek. Hükümet Meydanı’nda saat 14.00’da halka seslenecek olan Davutoğlu adaylarına oy isteyecek. Niğde halkı ise Başbakandan gelecek müjdeli haberleri merakla bekliyor.

Davutoğlu, Niğde’ye başbakanlığı döneminde birkaç kez gelmek istedi ancak ani çıkan programlar nedeniyle gelemedi. Siyasi çevrelerdeki genel kanı, Davutoğlu’nun Niğde meydanında,  Havaalanı, Ecemiş Suyu, Bor Enerji İhtisas Bölgesi, Bor Besicilik ve  Hayvancılık OSB, Bor Askeri Fabrikası, Niğde Tıp Fakültesi… gibi konularda açıklama yapması bekleniyor.

 

 

Editör: TE Bilişim