AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, yaptığı açıklamada Niğde İl Özel İdaresine yatırımlar için 3 Milyon TL ek ödenek aktarıldığını söyledi.

 

Çok sayıda projeyi yürüttüğü için mevcut 2012 yılı ödeneğine ilave ödenek sağlanması yönünde bir girişimde bulunduklarını ve Maliye Bakanlığı ile görüşmeler sonucunda da yatırımlar için ek ödenek sağlandığını kaydeden Kavaklıoğlu aktarılan bu ilave ödenek ile birçok proje tamamlanacağını veya yeni projelerin hayat bulma şansı olacağını kaydetti.

 

Çaba yatırıma dönüşüyor 

Kavaklıoğlu açıklamasında şunları söyledi: “İl Özel İdaresi gerçekten hizmette bize rehber olan ve hizmet grafiği gittikçe artan bir kurum. Çok sayıda projeyi aynı anda yapıyor ve köylerimiz bu hizmetler sayesinde gittikçe daha yaşanabilir hale geliyor. Özellikle şu an yaşadığımız kış dönemde bu çalışmalar görülebiliyor. Bizler de elimizden geldiğince destek oluyoruz. Çıkarılan bu 3 Milyon TL’lik ödeneğin başta yol gibi alt yapı ihtiyaçları gibi ihtiyaçların giderilmesi ve kırsal kalkınmanın sağlanabilmesi için gerekli proje ve yatırımlara önemli katkısı olacaktır. 2013 yılı hizmetlerinde kullanılmak üzere aktarılan bu ek ödenek İl Özel İdaresi için adeta bir can suyu niteliğinde olmuştur. Ağırlıklı olarak köylerimize ve beldelerimize hizmet götüren, eğitim, sağlık ve ulaşımda önemli yatırım ve desteklemeleri gerçekleştiren İl Özel İdare hizmet imkânlarının daha da genişletilmesini sağlayacağız. Ödenek çıkarmak ve kaynakları artırmak için yoğun bir çaba ve mesai içerisindeyiz. Bizim çabamızın, harcadığımız mesainin memleketimize yatırım olarak döndüğünü görmek bize mutluluk veriyor. En iyi hizmetlerin şehrimize ve hemşerilerimize gelmesi için daha çok çalışacağız. Bu ek ödeneğin aktarılmasında girişimlerimize destek veren Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek’e ve Bakan Yardımcısı Sayın Abdullah Erdem Cantimur’a teşekkürlerimi sunuyorum”.

 

Editör: TE Bilişim