Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, halkla iç içe olmaya devam ediyor. Milletvekili Özegen; “Sizi Dinliyoruz” programı ile vatandaşlarla bir araya gelecek.

TBMM İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, şehrin sorunlarını halkla beraber çözülmesi gerektiğini düşünerek hemşehrilerini dinlemek için Halk Günü programı düzenleyecek.

Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen tarafından AK Parti Niğde teşkilatında düzenlenecek “Vekiliniz Sizi Dinliyor” programının ilki 02 Ocak 2016 Cumartesi günü saat: 09.00’da AK Parti Niğde İl binasında başlayacak.

Aynı zamanda Niğde’nin İlçelerinde de vatandaşlarla buluşacak olan AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen, bugün saat 12.00’de Çamardı, saat: 16.00’da Ulukışla’da; 02 Ocak 2016 Cumartesi günü (yarın) saat 14.00’de Çiftlik, saat: 16.00’da Altunhisar’da olacak. Vatandaşlar ile bir araya gelecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Erdoğan Özegen, hemşehrilerinin sorun, öneri, istek ve taleplerini dinleyecek.

TBMM İdari Amire AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde’nin sorunlarını halkla birlikte bir an önce çözüme ulaştırmak istediklerini belirterek şunları söyledi:

“AK Parti ailesi olarak ilkini gerçekleştireceğimiz programda Niğde Belediyesi olarak diğer tüm alanlarda olduğu gibi sosyal belediyecilik alanlarında da çok önemli projeleri hayata geçirdik. İlhanlı Mahallesi Sosyal Tesisleri’nde ilkini düzenleyeceğimiz programda, asıl amacımız vatandaşlarımızın sorunlarını aşmak, önerilerini dinlemek ve ilimizi nasıl bir adım daha ileri götürmek için yapacaklarımızı istişare etmektir.”
Editör: TE Bilişim