Ak Parti Niğde Teşkilatı 3.mitingini bugün Niğde Merkeze bağlı Orhanlı Kasabasında gerçekleştirdi.

 

Orhanlı halkının büyük ilgi gösterdiği mitinge Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Yaşar Ataç, İl Başkanı Emrah Özdemir ve çok sayıda Ak Partili katıldı.

 

Orhanlı Kasaba meydanında yapılan mitingden sonra Ak Parti belde teşkilat binasının açılışı gerçekleştirildi.

 

DÜNYA AK PARTİ’DEN KORKUYOR.

 

Orhanlı belde başkanı, Merkez İlçe Başkanı ve İl Meclis Başkanlarının konuşmasından  sonra kürsüye gelen İl Başkanı Emrah Özdemir şu ifadelerde bulundu;

 

‘’Yoğun bir katılımla bizi karşıladınız.  Seçim çalışmalarının ilk gününde Orhanlı’daki bu coşku bizleri çok mutlu etti. Ak Parti sizlerden aldığı güçten dolayı çok  güçlü. Dünya Ak Parti’den korkuyor. Çünkü ezilmişlerin tek umudu Ak Parti. 7 Haziran’da tekrar mazlumlara umut olacaksınız. 9 seçim atlattık hepsinde destek oldunuz. Türkiye bugün bu hale geldiyse sizlerin desteği ile geldi. Gecelik faizler ülkeyi batma noktasına getirdi bir zamanlar. Biz bu dönemleri geride bıraktık. Hizmetlerin devam etmesi için 3 milletvekili çıkarmanızı istiyorum’’ dedi

 

3-0’IN GÖRÜNTÜSÜ VAR

 

Ak Parti Niğde 3.sıra Milletvekili adayı Yaşar Ataç konuşmasında 3-0’ın görüntüsü var derken şu ifadelerde bulundu; ’’2002 de çıktığımız hizmet kervanını yükselterek devam ettireceğiz. Buradaki bu kalabalık bir karar vermiş gibi görünüyor. Artık sahada hizmetin devam etmesi için 3-0’ın görüntüsü var burada. Biz istiyoruz ki, daha güçlü gidelim meclise, hizmetleri ilimize daha fazla getirelim, bize bu gücü verin, hizmetin artarak devam ettiğini hep birlikte göreceğiz’’ dedi

 

Ak Parti 2.sıra Niğde Milletvekili adayı Erdoğan Özegen bugün Orhanlı’daki büyük kalabalığa hitabederken, hedefine yine CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak’ı aldı.

 

ASLIYOK VADİSİNİN SÜRÜSÜNE İNANACAK MISINIZ

 

Doğan Şafak’ın sözlerine cevap veren Özegen konuşmasında şu ifadelerde bulundu;

‘’Orhanlı’ya gelmeden  önce tek bir soru var, oda şu, ‘Orhanlı’yı elektrik çarptı, Ne olacak ahalinin hali!’

 

Eee ‘gelsin Erdoğan Özegen’…böyle diyorlar değil mi!

 

Ben 5 yıl milletvekilliği yaptım, bu misli ovasının tamamının dertleriyle dertlenmeye çalıştım. O gün bi arkadaş geldi, bugünde onların genel başkanları aynı şeyi söylüyor, ‘’kredi kartı borçlarınızı affedeceğim’’. İyide bu bankalar  devletin değil, nasıl affedeceksin!

Geçmişte çift anahtarlarda dağıtılmıştı!.  Gördüler ki Ak Partiyi bu milletin gönlünden çıkarmak kolay gözükmüyor,  o zaman napalım, aslıyok yaylasında bir sürü vaat edelim diyorlar. Siz bu aslıyok vadisinin sürüsüne inanacak mısınız!.

Yok böyle bir şey, ama şundan endişeniz olmasın, Orhanlı’yı yakan şey, bizimde yüreğimizi yakar. Elektriğinizi de, sorunlarınızıda sizlerle birlikte çözeceğiz. Ayinesi iştir lafa bakılmaz. 2002 den sonra milletvekili olarak seçilip geldiğimde hatırlayın, patatesler ambarda kalmıştı. Tarım kredi haciz kaldırmıştı,  ziraat bankası haczetmişti, tedaşta haczetmişti. Biz halkımızın bu sorunları çözmek zorundayız.o günkü tarım bakanımıza gittik. Bizim insanlarımızın rızkı ambarda çürüyor, onlar perişan dedik ve  Parlamentoda patates üreticilerinin sorunlarını araştırmak ve çözüm bulmak adına bir komisyon kurdurduk, ilk icraata böyle başladık. O dönemde bu sorunları çözdük. Yaptıklarımızı söylüyoruz. Birileri gibi aslı yok yaylasından sürü vaat etmiyoruz. Ne aldatan olacağız, ne aldanan olacağız.

 

CHP’ye , MHP’ye oy veren kardeşim, ben Orhanlı’dan 1650 tane oy istiyorum. Hizmetin büyüğünü ilimize yaşatmak için bu oylarınıza talibim, Orhanlı’nın dertleriyle dertlenmeye şeref sözü veriyoruz. Sadece Orhanlı’nın değil, Niğde halkının tamamının oyunu istiyor ve dertleriyle dertlenme sözü veriyoruz.

 

BİZ MİLLETVEKİLİ SEÇİYORUZ, EYLEMCİ SEÇMİYORUZ

 

Ak Parti Milletvekili adayı Erdoğan Özegen konuşmasında CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak’a eylemci benzetmesi yaparken şu ifadelerde bulundu; ‘’Geçen buraya bi arkadaş gelmiş ve size şunu söylemiş, ‘ben gideceğim sizin elektrik borçlarınıza, sizi çarpan şeye ben çarpılacağım’ demiş.

Türkiye’de bir gezi eylemi oldu. Orhanlı’dan gezi eylemine katılan var mı.

Yok.

Peki bu arkadaş Tedaş borcu ile ilgili mi eylem yaptı, yoksa ülkenin bütünlüğüne zarar veren geziciler için mi.

 

Gezi eylemi yaptı.

 

BİZ MİLLETVEKİLİ SEÇİYORUZ, EYLEMCİ SEÇMİYORUZ. Biz Niğde’nin derdiyle dertlenen arıyoruz. Biz bu milletin duygularına tercüman olacak, bu milletin dertleriyle hemhal olacak vekil arıyoruz eylemci değil.

Sizler her haliyle size benzeyen vekiller istiyorsunuz ve biz bunun için karşınızdayız’’ dedi

 

ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN İBADET ETMEYE ZAMANIMIZ OLMADI

 

Ak Parti 1.sıra Milletvekili adayı Alpaslan Kavaklıoğlu sorunların çözümü için çalışmaların devam edeceğini ifade ederken şu ifadeleri kullandı;

‘’Ak Partiyi her zaman bağrına basmış müstesna yerlerden biri Orhanlı. Zaman zaman sıkıntılı günlerimiz oldu. Her sıkıntılı ve mutlu gününüzde sizlerin yanında olduk. En çok sorunlarıyla uğraştığım yerlerden biri Orhanlı. İlk seçildik patatesleri don vurdu. İkinci yıl patates para etmedi. Ama biz bu sorunu çözmek için önemli girişimlerde bulunduk. O dönem ton başına destek çıkarttık ve sorunları bir nebze olsun giderdik. Bizler popülist davranmıyoruz, seçimden seçime gelip oyları alıp sırtımızın üstüne yatmıyoruz. Su ve elektrik işlerini çözeceğiz. DSİ burada en son teknoloji ile bir çalışma yapacak. Kooperatif kurulacak ve sulanmayan alan kalmayacak. Ruhsatsız kuyular için şuan kredi verilmiyor, bu sorunu da çözeceğiz inşallah. Bu seçim hem Niğde hem de ülkemiz için çok önemli. Sıkıntılar çekilerek bu aşamaya geldik. Türkiye’de bir vesayet rejimi vardı. Şeytan taşlamaktan ibadet etmeye zamanımız olmadı tabiri caizse. Çocuklarımızın önünü açmak için bu dikenli ve çamurlu yolu değiştirmemiz lazım. Yeni bir anayasa yaparak ülkemizin önünü açacak ve geleceğe taşıyacak yeni bir anayasa yapacağız. Diğer partiler millete koalisyon vaat ediyor, koalisyonların ülkeye ne zararlar verdiğini hepiniz biliyorsunuz. 2023 hedef ve 20171 vizyonumuzla ülkemizi dünyada hak ettiği noktaya getirmek istiyoruz. Bu yüzden büyük desteğinize ihtiyacımız var’’ dedi.

Editör: TE Bilişim