22. Dönemde yaptığı hizmetlerle büyük takdir toplayan, Ankara’da bulunduğu görevlerde Niğde’ye hizmet etmeye devam eden Özegen’e, Niğde’nin dört bir yanından destekler geliyor.

Hafta sonu programı dışında Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ın daveti üzerine Bor İlçesi’ne giden Erdoğan Özegen, Bor Belediyesi’ne ziyaret ederek Belediye Başkanı Sıtkı Erat ile görüştü. Bor Ticaret ve Sanayi Odası ile Bor Ziraat Odası’nı ziyaret eden Erdoğan Özegen, ilçe esnafıyla da bir araya geldi.

Bu Millet İyiliği de
Kötülüğü de Unutmaz…

Erdoğan Özegen, Borlu hemşerileri ile buluşarak, onların talep ve görüşlerini dinledi. Özegen vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada milletin hafızasının hizmet hafızası olduğunu ifade ederek; “Bu millet iki şeyi asla unutmaz! Bir kendisine yapılan iyiliği, ikincisi kendisine karşı yapılan kötülüğü! Şükürler olsun ki 2002’de başlayan Büyük Türkiye rüyamıza tüm Niğde destek oldu. Şahsım bu hizmet ve değişim furyasında bir nefer gibi çalışarak hemşerilerimizin tüm istek ve arzularını yerine getirmeye çalıştım. Ne mutlu ki bizlere 22. Dönemde Niğde Milletvekili olmamıza rağmen, milletimizin teveccühünün devam etmesi bizleri fazlasıyla onure etmiştir. Demek ki bu millet bize kendisine hizmetkar olma görevi vermiş, bizlerde bu görevi layıkıyla yerine getirmişiz. Bu topraklarda karşılıksız sevgi bitmez!” dedi.

Erat ve Erinç’e Teşekkür…

Özegen, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a ile Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Erinç’e teşekkür ederek; “Gördüğüm kadarıyla 2023 Türkiyesi’ni hayal eden ve bu uğurda gerek yerel yönetim açısından, gerekse iktisadi alt yapı açısından çalışan iki değerli başkanıma teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse, bu hizmetlerini katlanarak büyümesi noktasında şahsım yoğun çaba harcayacaktır!” şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim