AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; “Türkiye her alanda bir Sessiz Devrim gerçekleştirmiştir ve gerçekleştirmeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

EKONOMİ PROGRAMININ KONUĞU OLDU

NTV Ekonomi Haber Müdürü  Gökay Otyam tarafından hazırlanıp sunulan Ekonomi Notları Programı'na katılan Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen Türkiye ekonomisini ve seçimi değerlendirdi.

Özegen, AK Parti döneminde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de paradan para kazanma döneminin devrinin bittiğini ve ticaretin ön plana çıktığını belirtti.

“2002 Yılından 2007 yılına kadar çok ciddi reformlar gerçekleştirdik” diyen Milletvekili Özegen; “2007 Yılından sonra geçmiş yıllarda olduğu gibi önümüze konulan engeller, gerçekleştirdiğimiz reformları devam ettirmemize engel oldu. Reformlar  devam etseydi bugün Türkiye bulunduğu noktadan çok daha iyi durumda olacaktı” dedi.

İleri teknolojide üst seviyeye ulaşmaya başlandığına vurgu yapan AK Parti Niğde Milletvekili Özegen, NTV Ekonomi Haber Müdürü Gökay Otyam tarafından hazırlanıp sunulan Ekonomi Notları Programı'nda; “Bugün ileri teknoloji ürünlerimizi ülke olarak kendimiz üretmeye başladık” diye konuştu.

AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; “Bugün insansız hava araçlarımızı ve askeri alanda birçok teknolojimizi kendimiz üretiyorsak Avrupa’da dünya markası olan birçok firma gibi kendi dünya firmalarımızda oluşmaya başlayacaktır” dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Türkiye’nin üretim ve sanayide sınırlarını aştığını belirterek Avrupa’da satılan beyaz eşyaların her üç üründen birinin ülkemizde üretildiğini söyledi.

Özegen: “İthalatta bağımlılığımız azalıyor. 5 Milyon kişiye yeni iş imkanları sunduk. Mesleki Eğitimde sanayici ile iş planı oluşturarak yeni iş imkanları sunacağız” şeklinde konuştu.

Siyasi belirsizliğin ve iktidarsızlığın vatandaşta ekonomi olarak çok rahatsızlık yarattığına dikkati çeken AK Parti Niğde Milletvekili Özegen, bu rahatsızlığın AK Parti’nin iktidara gelerek aşılacağını, vatandaşın özellikle böyle istediğini belirtti.

AK Parti olarak yeni hedefler belirlediklerinin altını çizen Niğde Milletvekili Özegen; “Önceden belirlediğimiz hedefler Marmara Bölgesinde sıkışıp kalmışken bugün Orta Anadolu gibi Türkiye’nin lokomotifi olacak hızla gelişmekte olan bir güç ortaya çıkmıştır” dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, konuşmasının son bölümünde “Benimde seçim bölgem olan Niğde’nin bulunduğu Orta Anadolu bir üretim bölgesi haline gelecek ve Türkiye’nin kalkınmasında önemli rol olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim