AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, dur durak demeden Niğde’nin her karış toprağına ayak basmaya devam ediyor.

Köy, belde ve kasabalardaki hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam eden Niğde Milletvekili Özegen’in bu seferki durağı Merkez İlçeye bağlı Orhanlı kasabası oldu.

Orhanlı’lı hemşehrilerinin her zaman yanında olduklarını belirten AK Parti Milletvekili Özegen; “Orhanlı’nın dertleriyle dertlenmek, sevinçlerinde yanlarında olmak, acılarını birlikte yaşamak her daim bizim borcumuzdur” diye konuştu.

7 Haziran 2015 Tarihinde yapılan 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinin üzerinden geçeli 40 gün olduğuna vurgu yapan AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; “Yaklaşık 30 gündür teşekkür ziyaretlerine devam ediyoruz. Bu kapsamda da ziyaretinize geldiğimiz Orhanlı’ya da teşekkür ediyorum” dedi.

“Orhanlı kasabası halkının her zaman olduğu gibi 7 Haziran’da yapılan Milletvekili Genel seçimlerinde de ziyadesiyle bize destek oldular”  diyen Niğde Milletvekili Özegen; “Tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ederim” şeklinde konuştu

Henüz Hükümetin kurulmadığına dikkati çeken AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; “Henüz hükümetimiz kurulmadı. Hükümetimizin kurulması ile birlikte Niğde’mizin köy ve kasabalarının yeni yapılacak olan hizmetlerini yapmak için, sıkıntılarını, dertlerini gidermek için yine birlikte olacağız” dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Orhanlı kasabasını ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşmasında yaptığı konuşmasına devamla şunları söyledi:

Sayın Başbakanımızın ifade ettiği gibi millet iradesinin çok önemli olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla  milletimizin 7 Haziran’da vermiş olduğu kararın neticesinde HDP hariç, önkoşulsuz herkesle hükümet kurmayı kendimize bir görev sayıyoruz.

Dolayısıyla ziyaretlerimizi yapıyoruz, olan biten de milletimizin gözü önünde oluyor. Şunu ifade etmek isterim:

7 Haziran’a kadar milletimize tüm söyleyeceklerimizi söyledik. Milletimiz de bizim söylediklerimize göre karar verdi. Bu nedenle sarı çizgi, kırmızı çizgi gibi bahaneleri uydurmak hiçbir Siyasi Partiye yakışmaz.

Hiçbir Siyasi Parti; ‘Halk bize muhalefet görevi verdi’ deme hakkı yok. Siyasi Partiler bu tavrını devam ettirir de hükümet kurulamazsa eğer, demokrasilerin gereği olduğu gibi halka tekrar gidilecektir.”

 

Editör: TE Bilişim