AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada; “7 Haziran’da bizleri milletvekili seçtiniz. Ama biz bu yükü sizlerle birlikte, beraberce omuzlayacağız” dedi.


AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Belediye Başkanları, Belediye Meclisi üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve Muhtarlarla Niğde Grand Hotel’de tertiplediği iftar programında buluştu.

“Bugün yine bir iftar vesilesi ile birlikteyiz” diyen Niğde Milletvekili Özegen; “Bundan sonra inşallah daha sık görüşeceğiz. Hem şehrimizle, hem teşkilatlarımızla ilgili, hem de hemşerilerimizle ilgili, inşallah sorunları sıkıntıları ve Niğdelilerin hissiyatlarına beraberce tercüman olmaya gayret edeceğiz” dedi.

Niğde Milletvekili Özegen; “Biz büyük bir aileyiz. Gerçekten gerek seçim sırasında, gerekse seçimlerden sonra her plartformda, her fırsatta bunu bize yaşatan siz değerli dostlarıma çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Dün Meclis Başkanımızı seçtik. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun” diyen Özegen; “Önümüzdeki Salı gününden itibaren de inşallah Türkiye Cumhuriyeti yeni bir hükümete kavuşur ve bu hükümette hem aziz Türk milletine, hem de Niğde’mize ve Niğde insanımıza hayırlı hizmetlere vesile olur” dedi.

Önümüzdeki günlerde iftar programlarını Teşkilatlarının diğer kademeleri ile yapmaya devam edeceklerinin altını çizen AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; “Özellikle seçimlerde gönüllü çalışan arkadaşlarımız var. Bor ve Altunhisar Teşkilatımız bu kapsamın içerisinde. Çünkü Altunhisar’ı ilk ziyaret ettiğimizde Ramazan ayı değildi. Bor ve Altunhisar ile inşallah bir iftar sofrasında buluşuruz” diye konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, konuşmasına devamla şunları belirtti:
“Hemşerilerimizin üzerimize yüklediği sorumluluğu Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis üyelerimiz, çok değerli muhtarlarımız, tabi bunların en önemlisi ise sizlerin aileleri, bizlere katlanan, bizleri adeta vakıf gibi bu sosyal hizmetlere zaman ayırırken zaman ayıramadığımız ailelerimiz, eşlerimiz, çocuklarımız en büyük teşekkür de onlara diyor, hepinize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.”



Editör: TE Bilişim