Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök'ten övgü ile bahseden Özegen, “Ticaret Borsası Başkanı Sayın Hamit Özkök benim kardeşim, gelip geçerken kesinlikle uğrak verdiğim dostumdur. Özegen, "Değerli Başkanım Hamit Özkök, çok tevazu sahibi, mütevazi bir kişiliğe sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Ben her zaman gelip geçerken kendisini bu şekilde selamlamayı arzu ederim. Çok değerli dostum kardeşimdir. İşin doğrusu bu gün bir şantiyeyi ziyaret edeceğimi umut ediyordum ama bitmiş bir tesiste hayırlı olsun demek nasip oldu. Gerçekten bu müthiş bir başarı oldu. Öncelikle başta sayın başkanıma, yönetimi ve meclisine, emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ben çok teşekkür ediyorum. Böyle muhteşem bir eseri 12 ay gibi bir süre içerisinde ki İç Anadolu Bölgesi'nde inşaat sezonunun da 6 ay olduğunu düşündüğümüzde de hakikaten çok müthiş bir başarı oldu. Bunun her türlü taktirin üzerinde olduğunu düşünüyorum. Ben emeği geçen herkesi kutluyorum. Yine biraz önce değerli başkanımızın ifade ettiği gibi Aksaray, bizim bu bölgede bir merkez konumundadır. Yapılan hizmet nerede yapılıyorsa yapılsın bölgesel olarak bazı hizmetlerde, ulusal bazı hizmetlerde, uluslar arası nitelikte bir vizyon koyarak yapmanın doğru olduğunu ifade etmiştik” dedi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, "Bugün TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Niğde Milletvekili, ağabeyim, çok kıymetli dostum Erdoğan Özegen Beyfendi Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kendilerine ben şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Sayın vekilim işin başından beri işin içerisinde. Biz iddialı bir şekilde bu projeyi ortaya koymuştuk. Yaptığımız işin bölgeye hitap etmesini ve örnek teşkil etmesini istemiştik. İnşallah o doğrultuda çalışmalarımız sonucunda geçen yıl Sizinde katıldığınız, yine ramazan ayının bu günlerinde Tarım Ticaret Merkezimizin temel atma törenini gerçekleştirmiştik. Allah nasip etti bu gün de Ramazan ayında hizmete kavuşturmanın mutluluğunu yaşayacağız. İlk olarak da 'Hayırlı Olsun' ziyaretimize siz geldiniz. Ben hayırlı olsun ziyaretimize geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" diye konuştu.

TİCARET BORSASININ TEMEL ATMA TÖRENİNİ DE HABER YAPMIŞTIK... MANŞETE TIKLAYIN



 
Editör: TE Bilişim