MHP Niğde İl Başkanlığı tarafından hazırlanan bir dizi etkinlik için gelecek olan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, MYK Üyesi Turan Yaldır, Cumartesi günü  Niğde’de.

 

MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, MHP Genel Merkezi’nden Niğde’de bir dizi incelemede bulunmak için İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu,  Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ve MYK Üyesi Turan Yaldır, bugün Niğde’ye gelecek.

 

Er açıklamasına; “ Parti teşkilatımızın çalışmalarını yerinde denetlemek, Niğde’de oluşan milliyetçi havayı gözlemlemek için genel merkezimiz tarafından belirlenen heyetimiz bugün saat 11:00’da parti binamızda olacaktır. Saat 12:00’a kadar gerçekleştirecekleri basın toplantısından sonra saat 17:30 kadar Niğde’de faaliyet gösteren 10 STK ve kuruluş gezdikten sonra saat 17:30’da Bahar TV’de canlı yayına katılıp, değerlendirme toplantısı yapacaklardır.

 

Akşam saat 20:00’da ise Ankara Milletvekilimiz Prof. Dr. Özcan Yeniçeri hocamız, Seel Düğün Salonu’nda “Çözüm Sürecinde Milli Egemenlik” adlı konferansı ile Niğdelilerle buluşacaktır. Kendisinin geçmişte Niğde’de çalışması, Niğde’ye emek sarf etmesi ve Niğdelilerin şahsına olan ilgisi herkesçe malum olup, tüm vatandaşlarımızı konferansa bekleriz” dedi.


Editör: TE Bilişim