Ahmet Özbek, esas olanın MHP’nin yükselişi olduğunu belirtti. Bundan sonraki süreçte MHP Milletvekili adaylarının başarısı için çalışacağını söyleyen Özbek, Başkent Niğdeliler Vakfı Başkanı Musa Balaban’ın çağrısına da cevap veren ilk aday adayı oldu.
 
 
       12 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri’nde MHP’den Niğde Milletvekilliğine Aday Adayı olan ancak MHP Genel Merkezi tarafından 11 Nisan’da açıklanan adaylık listesinde adına yer verilmeyen Özbek, bundan sonra devam eden seçim sürecinde Milletvekili Adayı arkadaşlarının yanında yer alacağını, onların başarısı için desteğini esirgemeyeceğini belirtti.
 
           MHP’NİN İKTİDARI İÇİN ÇALIŞACAĞIM
 
           Genel Merkezin kararına saygı duyduğunu, listede yer almasa da yoğun bir tempoyla 12 Haziran tarihine kadar devam edecek olan seçim çalışmalarında MHP’nin iktidarı için çalışacağını, MHP Niğde Milletvekili Adayı olan arkadaşlarını yalnız bırakmayacağını dile getiren Özbek, 29 Eylül- 2 Ekim tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek   olan “Niğde Günleri”  etkinliğine de katılarak Niğde’nin tanıtımına destek vereceğini söyledi.  
       
 
    BALABAN ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU
 
         Niğde Günleri’ne katılacağını söyleyen Özbek, Balaban’ın çağrısına cevap verdi. Başkent Niğdeliler Vakfı Başkanı Musa Balaban, basına yaptığı açıklamada,"Niğde'den iktidar, muhalefet partilerden seksene yakın milletvekili aday adayı müracaatı var. Hepsi Niğde'yi sevdiklerini, Niğde sevdalısı olduklarını söylüyorlar. Koltuk sevdalısı olmadıklarını Niğde için çalışacaklarını, enerjilerini Niğde için harcayacaklarını söylüyorlar. Benim bir çağrım var. Ankara'da 29-30 Eylül 1-2 Ekim tarihlerinde Niğde Valisi Sayın Alim Barut başkanlığında ve Başkent Niğde Vakfı ile Niğde Dernekler Federasyonu’nun ortaklaşa katılımıyla düzenlenecek Niğde Günleri’nde Niğde'nin turizm, kültür, doğal ürünlerin ve sanayisinin tanıtılmasında, Niğde'nin Ankara'ya ve tüm Türkiye'ye tanıtılması organizasyonunda ellerini taşın altına koyup koymayacaklarını basın aracılığıyla ilan etsinler” diyerek aday adaylarına çağrıda bulunmuştu.
 
BALABAN’IN ÇAĞRISINA İLK CEVAP ÖZBEK’TEN
 Niğde'yi sevdiklerini, Niğde sevdalısı olduklarını söyleyen   aday adaylarının 29 Eylül- 2 Ekim tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan “Niğde Günleri” etkinliğine katılıp katılmayacaklarını basın aracılığıyla bildirmelerini isteyen Başkent Niğdeliler Vakfı Başkanı Musa Balaban’a da cevap veren Özbek, Niğde'nin Ankara'ya ve tüm Türkiye'ye tanıtılması amacıyla düzenlenen etkinlikte elini taşın altına koyacağını, Niğde için çalışacağını, enerjisini, Niğde için harcayacağını söyledi.

 
Editör: TE Bilişim