Niğde’nin Yeşilgölcük beldesi  MHP Belediye Başkan adayı Nuran Değirmenci seçimlerde bir kadın aday olarak hayli iddialı.

Haber: Selim GÖKEL
 

MHP’den Yeşilgölcük Belde Belediye Başkan Adayı Nuran Değirmenci  başkanlığa aday olmasındaki en büyük sebebin, Yeşilgölcük'ün en basit belediyecilik hizmetini dahi alamaması olduğunu, bu duruma da çok üzüldüğünü belirtti. 

 

YEŞİLGÖLCÜK’E KASABA DİYEMİYORUM...

 

MHP’nin Kadın Belediye Başkan Adayı  Nuran Değirmenci açıklamasın da ; Yeşilgölcük Belediyesi 40 yıllık bir belediye, ama ben kasabamızı bir köy olarak görüyorum, Yeşilgölcük’e kasaba diyemiyorum. Resmiyette kasaba olan köyümüzde  bir düğün yapacak olsanız, komşu kasaba Alay Belediyesinin  düğün salonunda yapıyorsunuz.  Kasabamız da  bir düğün salonu bile yok.  Bir düğün salonu yapmak çok mu zordu. Çocuklarımızın oyun oynayacağı, spor yapacağı bir spor tesisi, bir küçük spor kompleksi bile yok. Gölcüklü çocuklar aileleri ile bir şekilde Niğde’ye geldiklerinde çıldırmış gibi koşarak oyun parklarına gidiyorlar. Bunları gören yaşayan birisi olarak ben çok üzülüyordum. Bir kasaba düşünün ki fırını yok. Evde ekmek yapacaksınız, yakacak yok. Ben bunlardan büyük üzüntü duyuyordum.  Oysa Gölcüklü hemşerilerim her şeyin en iyisine layıktır. ”dedi.

 

GÖLCÜK GÖÇ VERİYOR… BIRAKIN GENÇLERİ ÇOCUKLARI TUTAMIYORSUNUZ.

 

MHP Belediye Başkan Adayı Nuran Değirmenci, Yeşilgölcük’ün Nevşehir – Niğde yolu üzerinde olduğunu, gelişmeye çok müsait bir yerleşim bölgesi olduğunu ama bunun değerlendirilemediğini belirttiği açıklamasında ; Kasabamız Niğde-Nevşehir yolu üzerinde ama bu yoldan geçerken bile Gölcük’ten geçtiğinizi fark edemezsiniz. Tanıtım için hiçbir çalışma yapılmamış. Adında yeşil var ama yeşillik yok, ağaçlandırılmamış. Yollarımız Niğde’deki bir çok köyden bile berbat halde. Gölcük ehil ellerin elinde olsaydı, bu güne kadar bırakın kasaba kalmayı ilçe olurdu. Gölcüklüler ilçe olmayı unuttu, köy görüntüsünden çıkmak istiyor. Gölcük Belediyesi  iktidar partisinden  olmasına rağmen hizmet alamadı. Gölcük göç veriyor, bırakın gençleri çocukları tutamıyorsunuz.    Gölcüklülerin yaşadığı bu sorunları dile getiriyorum ama bunları çözmek de hiç zor değil. Bu bir ufuk işi,  tespit, proje ve Gölcük sevgisinden geçiyor.”dedi.

Değirmenci, adaylığı konusunda kendisine destek veren MHP Niğde İl Yönetimine ve Yeşilgölcüklü hemşerilerine teşekkür etti.

 

Nuran Değirmenci Kimdir?

 

Nuran Değirmeci 1958 Yeşilgölcük doğumlu, ilkokul ve ortaokulu Yeşilgölcük’de okudu. Liseyi Niğde Ticaret Meslek Lisesinde okudu. Niğde’de Noter de görev yapıp, emekliye ayrıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Kadın kollarında görev yaptı. Evli  Üç çocuk annesi.

Editör: TE Bilişim