Hafta içi TBMM Genel Kurulunun çalışmalarına eksiksiz olarak katılan AK Parti Niğde Milletvekili Dr. Ömer Selvi haftasonlarını ise Niğde’de hemşehrileri ile geçirmeye özen gösteriyor, köy ve kasaba gezileri düzenleyerek hemşehrileri hemhal oluyor.

Selvi’nin köy gezileri kapsamında bu haftaki durakları Ulukışla ilçesine bağlı Elmalı, Basmakçı, İmrehor, Toraman, Handeresi, Gedelli, Çifteköy, Ünlüyaka ve Aşlama köyleriyle Hacıbeyli, Dündarlı ve İçmeli kasabalarıydı. Selvi’ye cumartesi günkü köy gezileri programında AK Parti Ulukışla İlçe Başkanı Hacı Mehmet Büyükdikmen ve  İl Genel Meclis üyesi Ali Uğurlu; Pazar günkü programında ise il ve ilçe teşkilatlarından Nurettin Vural, Davut Yüksel ve Ferruh Keskin eşlik etti.

Selvi, gittiği köylerde esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu. Çiftçi hemşehrilerinin nabzını yoklayarak sorunlarını dinledi ve ülke gündemi ile ilgili bilgi verdi.

Gittiği köylerde memnuniyet ve sevgiyle karşılanan Selvi, bu tür ziyaretlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürekli olarak ve aralıksız devam edeceğini belirterek, çiftçinin ve esnafın sorunları ile her zaman olduğu gibi yakından ilgilendiklerini ifade etti. Ayrıca Selvi böylesi günlerde hemşehrilerinin dert ve sıkıntılarını birinci ağızdan kendisine iletmelerini, AK Parti Milletvekilleri olarak hedeflerinin; iki seçim dönemi arasında Niğde’nin tüm köylerine en az üçer defa giderek hemşehrilerinin sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretmek olduğunu ifade etti.
 
Selvi’den Her Pazartesi Resmi Kurum Ziyareti.


Haftasonunu köy ve kasabalarda hemşehrileri ile geçiren Selvi haftanın ilk iş gününde ise resmi kurum ziyaretlerinde bulunarak buradaki hizmetli ve memurlarla da biraraya gelmeye özen gösteriyor. Niğde’de Valilikten, Tarım İl Müdürlüğüne, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Karayolları Şube Şefliğine ve İl Özel İdaresine varıncaya kadar Niğde’deki tüm kurumları defalarca ziyaret eden  Niğde Milletvekili Selvi’nin bu kapsamda bu haftaki durakları; İl Genel Meclisi, NİTSO ve OSB yönetimiydi.

Programına İl Genel Meclisi ziyareti ile başlayan Selvi burada İl Genel Meclisi toplantısına katıldı. Selvi, yaptığı kısa konuşmada; “Oy birliğiyle alınan kararlardan dolayı başta muhalefet il genel meclis üyeleri olmak üzere bütün il genel meclis üyelerine Niğde’ye hizmet anlamında yapmış oldukları önemli katkılardan ve en önemlisi bu örnek çalışma prensibi ve anlayışından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Programına NİTSO çalışanlarını ziyaret ederek devam eden Selvi, çalışanlarla selamlaştıktan sonra görevini devreden NİTSO Başkanı Serdar Ecemiş’e Niğde’ye yapmış olduğu katkılardan dolayı bir teşekkür ziyaretinde bulundu ve yeni Başkan Şevket Katırcıoğlu’na da hayırlı olsun temennilerini ileterek kurumdan ayrıldı. Daha sonra Niğde OSB ziyaretinde bulunarak cumartesi günü yapılan seçimle Başkanlığa gelen Mustafa Altunbaş’a ve yönetimine hayırlı olsun temennilerini bildiren Selvi, ziyaretlerine son verdi.








 
Editör: TE Bilişim