AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Selvi, mesajında “Milli Mücadeleye önderlik eden bir ruh ile 23 Nisan 1920’de açılan Meclisimiz, kurulduğu andan bugüne kadar geçen doksan iki yıllık süre içerisinde devletimizin, cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur.

Meclisimiz bugün de kurulduğu günkü inançla, sorumluluk duygusuyla, coşku ve kararlılıkla ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyabilmek için çalışmakta, Gazi Mustafa Kemal’in gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda milletimize hizmet sunmaktadır.

Meclisimizin kurulmasıyla Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün tüm dünya çocukları tarafından coşkuyla kutlanmaktadır.  Bu bayram Türkiye Cumhuriyetinin gelecek nesillere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlığın ve milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının huzur ve barış içinde yaşamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.


Editör: TE Bilişim