Meclisin tatile girmesiyle birlikte Ankara’daki yoğun mesaisini Niğde’de devam ettiren AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde Ata Sanayi ve Bor Yeni Sanayi Sitesindeki esnaf ve sanatkarları işyerlerinde ziyaret etti.


Selvi’nin Bor Sanayinde ki ziyaretlerine Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Ak Parti Bor İlçe yöneticileri de  eşlik etti.

 

Oldukça sıcak ve samimi geçen ziyaret sırasında Sanayi esnafıyla sohbet ederek teknoloji, istihdam, pazar payı, imalat gibi konuları değerlendiren Selvi, Yeni Teşvik Sitemi ve Niğde’ye kazandıracakları hakkında bilgi verdi. Ziyaretleri sırasında kendisine aktarılan sıkıntılar ve dilekler hakkında da notlar alan Selvi, “bu tür ziyaretlerle esnafımız ve vatandaşımızın sorunlarını bizzat kendi ağızlarından dinleme fırsatı buluyoruz. Çözümü noktasında kendileriyle yaptığımız istişareler Ankara’daki çalışmalarımıza ışık tutuyor” dedi.

AK Parti İktidarının esnaf ve sanatkarlara büyük önem verdiğini de belirten Selvi, bu doğrultuda sanayi esnafının ihtiyaçlarıyla yakından ilgilendiklerini söyledi. Sanayinin Niğde için büyük önem taşıdığını ve gelişmesi için imkanlar dahilinde her türlü desteği vereceklerini de sözlerine ekledi.

Ziyaretlerin ardından Niğde’deki muhtelif düğün törenlerine katılan Selvi, Kuran Evi Derneği’nin düzenlediği “İslam’da Kadın ve Aile” konulu konferansa da katıldı ve konuşmacı olarak gelen Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Zeki Duman'a çini işlemeli tabak hediye etti.



Editör: TE Bilişim