AK Parti Milletvekili Ömer Selvi, beraberinde bir heyetle iftarını Altunhisar Belediyesi ve Niğde Sakatlar Derneği’nin düzenlediği bir programda açtı.
Altunhisar Öğretmenevinde gerçekleşen iftar programına İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Alkan, AK Parti Altunhisar İlçe Başkanı Nihat Uysal, Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı ile 50’ye yakın engelli vatandaş katıldı.
“Engellilerin sorunları bizim sorunlarımızdır”
İftar sonrası Ömer Selvi üniversiteye giriş sınavında büyük bir başarı sergileyen engelli bir öğrenciye çiçek takdim ederken programda Selvi’nin yanı sıra Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı ve İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit de birer konuşma yaptı.
İftar sonrası Öğretmenevi bahçesinde engellilerle bir süre sohbet eden Selvi, partisinin 9 yıla yaklaşan iktidarı boyunca engellilerin her zaman yanında olduğunu ve pozitif ayrımcılık uyguladığını ifade etti. Engellilerin sorunlarını kendi sorunları addettiklerini belirten Selvi, bugün sağlam olan her insanın engelli adayı olduğunu bu sebeple de engellilere karşı her zaman duyarlı davranılması gerektiğini sözlerine ekledi.




Editör: TE Bilişim