24 dönem Niğde Milletvekili adayı gazeteci yazar Ömer Fethi Gürer Cumhuriyet Halk Partisi ilçe
Çamardı, Bor, Altunhisar, Ulukışla ilçe kongrelerine katıldı. Delege ve parti üyeleri ile görüşen Ömer Fethi Gürer her gün gelen zamlarla vatandaşın alım gücünün iyice düştüğüne dikkat çekerek “sürekli gündem değiştiren iktidar halkın aş iş sorununu göz ardı etmektedir “dedi.

 

 Niğde ilinde verilen sözlerin yapılmadığını Tıp Fakültesi, Havaalanı, Ecemiş suyu projesi gibi yatırımların sözde kaldığını, Akkaya barajı ile bir çevre felaketine doğru gidildiğini belirtti. Türkiye’de özelleştirme ile iş alanlarının tek tek kapatıldığını söyleyen Gürer, Şeker Fabrikası özelleştirerek çiftçilerle işçilerin mağdur edileceğini de iddia etti.

 

 Ömer Fethi Gürer şunları söyledi-“ Yurt içi ve dışı politikalarında AKP başarısız olmuştur. Sıfır dış sorundan sıfır komşu noktasına erilmesi ile dış politikaları iflas etmiştir. Ekonomik politikaları da bitme noktasındadır. Dünyanın en pahalı akaryakıtı bizdedir. Günlük yaşamı etkiyen elektirk, doğal gaz zamları vatandaşların belini bükmüştür. Yoksul daha yoksul zengin ise daha zengin olduğu bir dönem yaşamaktayız. Kutsal dinimiz siyasete alet edilerek rant sağlanmaktadır. Halkımıza seçim öncesi anlattıklarımız hepsi doğru çıkmıştır. İş ve aş sorunu büyümektedir. Yokluk ve yoksulluk yaşam biçimi olmaya başlamıştır. Bu gidiş iyiye gidiş değildir. Başbakanın geçmişi çarpıtarak siyaset yapmaya çalışılması erilen sorunların boyutunu göstermektedir. Halkın gerçek gündemi yerine dünde yaşandığı iddia edilen konularla başarısızlıklarını gizlemeye çalışmaktadırlar ” Dedi.

 

Ömer Fethi Gürer Çamardı, Çiftlik, Bor, Altunhisar, Ulukışla ilçe kongrelerinin yapılması ile oluşan yeni yönetimlere başarılar diledi. CHP nin merkez ilçe kongresini de önümüzdeki günlerde tamamlayarak yeni bir heyecanla il kongresine ardından da yerel seçimler için çaba ve çalışmaya yöneleceğini söyleyen Ömer Fethi Gürer Mustafa Kemal Atatürk düşüncesinin hiç zaman geriye götürülmeyeceğini vurgulayarak Ülkemizin sorunları aşması için CHP ile iktidar ermesinin gerektiğini belirtti.

 


Editör: TE Bilişim