Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer, Bor Harım Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

 CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, Danışman Hacı Mustafa Çopur ile mahalleye gelen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer vatandaşların sorunlarını dinledi.

Gürer:“ Siyasetçi, dürüst, ahlaklı ve ilkeli olmalı. Seçim öncesinde söylediğini seçimden sonra unutmamalı. Yurttaşlarımızda bunu denetlemeli, gördüğünüz yanlışı, eksiği, hatayı mutlaka siyasetçilere söylemelisiniz. Oy verdiğiniz partilere yılda bir defa olsun uğrayın, ne yapılıyor, ne oluyor? Sorunlar için çözüm önerileri neler sorun ki onlarda daha çok hizmet için çalışsınlar. Siyasette düne bir bakın. Niğde İlinde dahi kimler geldi, kimler geçti. Bir yere seçilmek önemli olarak görülebilir ama esas olan orada iken halk yararına ne yaptığıdır. Üç beş yandaşa mı halka mı hizmet veriyor onu iyi izlemelidir.  1 Kasım’da milletvekili oldum. Seçim bitti. O gün bugündür memleket sorunlarını gündeme taşıyorum. Yazılı sözlü soru önergeleri, meclis konuşmaları ile memleketin sorunlarını çözümü için uğraşıyorum. Bizim amacımız, hedefimiz, düşüncemiz, halkımıza hizmettir. Rant peşinde koşan, siyaseti kendi çıkarı için kullananlardan olmadık, olmayacağız. Halkımıza verdiğimiz söz ne ise yetkimizi o yönde kullanacağız. Halk için halkla beraber halk iktidarını kurmak hedefimiz. Köylüsü, çiftçisi, esnafı, kentlisi, işçisi, sanayicisi, memuru, emeklisi, genci, kadını  ile sorunlarından arınmış bir ülkemiz olsun diye çalışıyoruz. Sevgi, samimiyet ile herkese ve her kesime el uzatıp sorunların çözümünde iş birliği içinde olalım diyoruz. Bu bağlam da olumlu bir süreç içindeyiz. Niğde’mizde sorunlara bakışta ortak bir yaklaşım oluşmaya başladı. Umarın sorunların çözümüne bu bakış olumlu çözüm olur”dedi.

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  “Ülkemizde, Niğde’mizde de sorunları biliyoruz. Bu bağlamda eleştiriden öte çözüm önerleri ile ne yapılması gerektiğini de gösteriyoruz. Muhalefet olarak yapılan yanlışları ifade etmek görevimiz ama çözümü de göstererek yol da açıyoruz. Terör için çözümün adresi TBMM’dir diyoruz. Tarım politikaları, eğitim politikalarının yanlışlıklarını da vurgu yaparak nasıl olması gerektiğini de ifade ediyoruz. Bizim için ülkemizin geleceği, birliği, dirliği önemli,”dedi.

 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer geçmiş kent kültürüne de değindi ve “Harım Mahallesinde Şanişe olarak tanımlanan bu alan bir dönem Bor ilçesinde siyasi süreci belirleyen yer olmadan öte çiftçilerin de mekânı idi. Sabahtan akşama tarımın merkezi olan bu bölge dahi dündeki özelliğini yitirdi. O nedenle kent kültürünü önemsemek ve yaşatmak dünde olanın geleceğe taşınması için ihtiyaçtır ”dedi. Soruları da yanıtlayan Gürer, Ülkemiz her sorunu aşacak bilgide, kapasitede, yetenekte insanlar var.  Önemli olan sorunu doğru okuyup doğru çözüme yönelmeyi bilmektir ”dedi.

 

Editör: TE Bilişim