Kavaklıoğlu ve Selvi: “Halkın Cumhurbaşkanı, memleketinize hoş geldiniz”

AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, bugün ilimize gelerek kurum ziyaretleri ve vatandaşlarla buluşması beklenen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü bir hemşerileri olarak niteleyerek Niğde’ye gelmesinden duydukları memnuniyeti ilettiler. Vekiller tüm Niğdelilerden Cumhurbaşkanımızın halkla kucaklaşmasına davet ederek, Gül’e Niğde’ye gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkürlerini sundular.

Sayın Gül hemşerimizdir

Alpaslan Kavaklıoğlu, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün Kayseri olması nedeniyle Niğde’nin de içinde bulunduğu bölgeye vakıf olmasını bir avantaj kabul ettiklerini belirterek kendisini bir Niğdeli kabul ettiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ilk günden beri halkın gönlüne taht kuran ve her kesimi temsil eden bir cumhurbaşkanlığı yaptığını ifade eden Kavaklıoğlu, Sayın Gül’ün tüm Türkiye’yi kapsayan ziyaretler gerçekleştirmesinin halka bir arada bir temsil görevini işaret ettiğini söyledi. Resmi kurumlardan ziyaretlerinden yatırımlara vatandaşla kucaklaşmaktan Niğde’nin güncel sorunları ve beklentilerine, Gül’ün gün boyu Niğde’nin nabzını tutacağını vurgulayan Kavaklıoğlu, bir hemşerileri olarak Abdullah Gül’e Niğde’ye gösterdikleri ilgiye ve desteklere teşekkür etti.

O halkın Gül’ü

Ömer Selvi ise Cumhurbaşkanı’nın halktan yana tavrıyla önplana çıkan bir görev yürüttüğünü ve vatandaşların yoğun sevgisine mahzar kaldığını söyleyerek gittikleri her yerde halkın Gül sevgisini gözlemlediklerini ifade etti. Selvi Niğde’ye kadar gelerek vatandaşla buluşan, ziyaretler yapan Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’e en içten şükranlarını sunduğunu da belirterek vatandaşları Gül’ün buluşmasına davet etti. Selvi, kendisine verilecek brifinglerde Niğde’yi ve beklentileri en iyi biçimde yansıtacaklarını söyledi. 


Editör: TE Bilişim