Geçtiğimiz Çarşamba günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Niğde il merkezinde yaptığı dev mitingin yankıları halen sürüyor. Mitingin Niğde tarihindeki en büyük katılımlı miting olduğu ifade edilirken, Niğdelilerin gösterdiği ilgi ve teveccühün neticesinde AK Parti’nin oylarının zirve yaptığı ve birçok bölgede oy patlaması yaşanacağının tezahür ettiği belirtildi.
 
Mitingle ilgili değerlendirme yapan 1. Sıra Milletvekili adayı Alpaslan Kavaklıoğlu, “Mitingdeki coşkulu kalabalık Niğde’nin neticenin 3-0 olacağını bir kez daha teyit etti” diye konuştu.
 
“Niğdeli hemşerilerime teşekkür ediyorum”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm yurtta olduğu gibi Niğde’de de çok sevilen bir lider olduğuna dikkat çeken Kavaklıoğlu, “Sayın Başbakanımız Niğde’de muhteşem bir miting gerçekleştirdi. Niğde tarihinde böyle coşkulu, canlı bir kalabalığa ilk kez tanıklık etti. Niğdeli hemşerilerimiz gerçekten şanına yakışır bir şekilde Başbakanımızı yine bağrına bastı, gereken ilgiyi gösterdi. Bundan dolayı da Niğdeli hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum.
 
Ayrıca Sayın Başbakanımızın gelmesiyle de AK Parti’nin Niğde’deki oylarının zirve yaptığı bir kez daha görülmüş oldu. Başbakanımıza gösterilen sevgi selinin ben çok güzel sonuçlara vesile olacağını düşünüyorum. AK Parti olarak inşallah 3-0 neticeye ulaşacağız. Coşkulu kalabalık da bunu gösteriyor” diye konuştu. 
 

 
Editör: TE Bilişim