AK Parti Niğde Gençlik Kolları 12 Mart İstiklal marşının kabulü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve kapsamında program düzenleniyor.

  

Önemli ve özel günlerin yanı sıra düzenlediği programlarla dikkat çeken AK Parti Niğde Gençlik Kolları 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü kapsamında yeni bir programa daha imza atıyor.

 

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü çerçevesinde bir program düzenleyen AK Parti Niğde Gençlik Kolları hazırlıklarını tamamladı.

 

16 Mart Cuma günü akşam saat 19.00’da Kültür merkezinde düzenlenecek programda şiir dinletisi, skeç, 18 Mart anısına resim sergisi, ve konferans gerçekleştirecek.

 

Programa konuşmacı olarak Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Remzi Kılıç katılacak.

  

AK Parti Niğde Gençlik Kolları Başkanı Av. Mehmet Kirazcı, Çanakkale zaferinin eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı olduğunu söyleyerek, “Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri Çanakkale zaferidir. Çanakkale zaferi birinci dünya savaşında kahraman Mehmetçiklerimizin cihanı hayrete düşüren bir iman ve kahramanlık destanıdır. Bu kutlu zaferin yıl dönümünde, bu büyük zafere imza atan, vatanı ve bayrağı için şehit olan Mehmetçikleri ve diğer bütün şehit ve gazilerimizi minnetle anacağız. 16 Mart günü saat 19.00’da Kültür merkezinde düzenleyeceğimiz programımıza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.


Editör: TE Bilişim