Ak Parti Gençlik Kollarına katılım her geçen gün artıyor. Dün onlarca  kişi toplu olarak Ak Parti saflarına katıldı.

Niğde Hükümet Meydanından yürüyen kalabalık genç grup, Ak Parti seçim çadırına kadar yürüyüş yaptı. Çadırda gençleri Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir , Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Yaşar Ataç ve partililer karşıladı.

Ak Parti saflarına katılan gençlere teşekkür eden Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; ‘’Değerli genç arkadaşlarım, bizler şanlı bir medeniyetin evlatlarıyız. Atalarımız kahramanlık destanlarını bu topraklarda yazdılar. Atalarımız bu topraklarda üç cihana adalet, barış ve huzur getirdiler. Biz gençlerde bu bilinçle atalarımızın torunları olarak onların izinde olacağız. Bizler AK Partinin ak gençleri olarak Türkiye’nin geleceğini, vizyonunu ve ufkunu oluşturabilecek kararlılıkta ve bu kutlu davada en büyük güç ve değer olduğumuzun farkındayız. Partimizin her kademesinde görev alan değerli büyüklerimiz, biz bu Partinin de bu ülkenin de vicdanıyız. Bizler ustanın çırakları hocanın talebeleriyiz.

AK Parti kurulduğundan bugüne kadar ülke genelinde çok büyük hizmetlere imza atmıştır. Artık Fatih’in İstanbul’u fethettiği tarih gibi AK Parti’nin kuruluşu da Türkiye’de eski dönem kapanmıştır ve Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan dönemi başlamıştır ve bu başlangıçla birlikte ülke her alanda gerçekten çağ açıp çağ kapandı. Bunları başta Cumhurbaşkanımız Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ile yaptık. Bizler inşallah 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye Sayın Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU’na üç milletvekili hediye edeceğiz” dedi.





Editör: TE Bilişim