Ak Parti Niğde İl Kadın ve Gençlik Kolları tarafından organize edilen Fener Alayı programı büyük bir katılımla gerçekleşti. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ın etkinlikte yaptığı konuşma dikkat çekiciydi. 


Ak Parti Niğde İl Kadın ve Gençlik Kolları tarafından organize edilen Fener Alayı programı büyük bir katılımla gerçekleşti.

Cuma akşam saat 20.30'da Cumhuriyet Meydan'ında toplanan üyeler, büyük Türk bayrağı, üzerinde Başbakan Recep Erdoğan'ın fotoğrafı, "Sen nereye biz oraya" yazılı dev afiş ve meşaleler ile Derbent mevkisine ve oradanda Erdoğan Gönüllüleri Platformuna kadar sürdü.

Fener Alayı Yürüyüşüne, Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve çok sayıda Erdoğan Gönüllüsü katıldı.

Yürüyüşte sık sık Recep Tayyip Erdoğan lehine atılan sloganlara yoldan geçen vatandaşlar alkışlarıyla, araçlarda korna çalarak destek verdi.

ÖZDEMİR; VESAYETİN DEĞİL, MİLLETİN DEĞİDİĞİ OLACAK


Erdoğan Gönüllüleri Platformu önünde biriken kalabalığa seslenen Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir şu ifadelerde bulundu;  ''Bugün burada muazzam bir kalabalık oluşturan siz Erdoğan Gönüllülerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 10 Ağustos'ta yapılacak seçimin sonucunu bu yürüyüş ve kalabalıkla göstermiş oldunuz. Milletin Adamına olan sevginizi, gönüllerinizde biriken muhabbeti bugün burada gösterdiniz. Vesayetin değil, milletin dediği olacak . Ülkemizin kalkınmasının önüne hiçkimse geçemeyecek. Başbakanımızın bu ülkeye neler yaptığını analatmamıza gerek yok. Hepiniz ülkemizi hangi konumdan alıp nerelere getirdiğini zaten biliyorsunuz. Hak rızası için halka hizmeti şiar edinmiş bir Başbakanımız var. Sizler 10 Ağustos'ta sandığa giderek gereken desteği vereceğinizden şüphem yok. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum'' dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan konuşmasında, ''Niğde'den en az %60 gibi bir destekle Recep Tayyip Erdoğan'ı köşke çıkaracağımıza inanıyorum'' dedi. 

ERAT; BÜYÜK USTA İLE BU SEÇİMDE HELALLEŞECEĞİZ

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ise, katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmada, " Bugün bu makamlarda oturuyorsak Başbakanımız Erdoğan'a çok şey borçluyuz. Bununda ötesinde birşey söylemek istiyorum. Biraz hafızamalarımız geriye götürürsek, memurlar, işçiler ilaçlarını alamıyorlardı, Devlet işçisinin memururun maaşını ödeyemiyordu, ödemek için açıktan para basılıyordu. Bunlar bugün tarih oldu, duble yollar, sağlıkta ve eğitimdeki hizmetler ve geldiğimiz nokta, IMF'ye dün avucumuzu açıyorduk, bugün IMF'ye borç veriyoruz. ABD ve AB'nin bize dayattığı Kemal Derviş, yönetirse sizi dedi, o zaman para veririz dedi. Bugün aynı yolun yolcuları diyorlar ki Türkiye Cumhuriyet Devleti'nin başına "Biz Ekmeleddin İhanoğlu'nu getiriceğiz" diyorlar, ama avuçlarını yalarlar. Biz büyük ustaya çok şey borçluyuz. 10 Ağustos'da büyük usta ile helalleşmemiş lazım. Bundan hiç endişem yok. Hepinize teşekkerl ediyorum" dedi. 


İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanıda birer konuşma yaparak 10 Ağustos seçimlerinde Erdoğan'a büyük bir oy desteği çıkacağına inandıklarını ifade ettiler.

Erdoğan Gönüllüleri önünde toplanan kalabalık, müzik eşliğinde sloganlar attıktan sonra program sona erdi.






Editör: TE Bilişim