---    


Ak Parti'den 25. Dönem Niğde Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunun ardından, çeşitli ziyaretlerde bulunan 22. Dönem Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Çamardı, Altunhisar ve Çiftlik ilçeleri ile Edikli ve Karatlı Kasabası'nda vatandaşlarla buluştu.

"Gönül birlikteliğimiz hizmete dönüşecek"

Çamardı ilçesinde Belediye ile Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden 22. Dönem Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, burada kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılandı. Birlik ve beraberlik sağlandığı takdirde aşılamayacak sorun, çözülemeyecek problemin olmayacağına vurgu yapan Özegen, "Çamardı'nın Allah birliğini, dirliğini, beraberliğini bozmasın ve daim etsin. Biz, sizinle birlikteyken anlam ifade ederiz. Sizinle olduğumuz zaman Çamardı'nın aşamayacağımız sorunu olduğuna inanmıyorum. Burada 20 yıl önce tanıdığım büyüklerim, 20 yıl sonrasında tanıdığım genç kardeşlerim var. Bunların hepsini aynı anda bir arada görmek benim için büyük mutluluk. Rabbim nasip ederse bu gönül birlikteliğini Çamardı'na hizmet olarak dönüştüreceğimizi bilmenizi istiyorum." şeklinde konuştu.

 

"Edikli'de evimizde gibiyiz"

Daha sonra Edikli Kasabası'nı ziyaret eden Erdoğan Özegen Belediye Binasında vatandaşlarla bir araya geldi. Edikli'nin Ak Parti döneminde ilk kazanılan belediyelerden birisi olduğuna dikkat çeken Özegen, "Edikli, Ak Parti'nin kuruluşundan itibaren her zaman yanımızda oldu. Ediklililer bizim samimiyetimizi gördü ve bize her zaman sahip çıktı. Buraya geldiğimiz zaman kendi evimize gelmiş gibi oluyoruz. Böyle hissettiren de sizlersiniz. Sizin güzelliğiniz, kadirşinaslığınız, sizin vefanız, engin hoşgörünüz ve sevginizdir. Biz de buna layık olmaya çalışacağız." dedi.

 

Altunhisar'da coşkulu karşılama

Edikli ve Karatlı kasabalarındaki ziyaretlerin ardından Altunhisar İlçesi'ne geçen 22. Dönem Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen'i Belediye Başkanı Erdal Sarı'nın yanı sıra çok sayıda Altunhisar'lı karşıladı. Burada bir konuşma yapan Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Erdoğan Özegen'in milletvekilliği döneminde ilçeye yaptığı hizmetleri sıralayarak, "Her sıkıştığımız noktada kendisine ulaştığımızda Altunhisar sevgisini ortaya koyan, her talebimize olumlu cevap aldığımız sayın vekilimiz Erdoğan Özegen'i aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. İlçemize büyük hizmetlerin kazandırılmasında önemli emeği geçen sayın vekilimize teşekkür ediyor, kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz" diye konuştu.

 

"Gönlünüzden geçene razıyım"

Günün son durağı olan Çiftlik ilçesinde de çeşitli ziyaretlerde bulunan Ak Parti 25. Dönem Niğde Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Özegen, burada da kalabalık bir vatandaş topluluğuna hitap etti. Özegen, "Burada bir kapıyı çaldığımızda baba ocağına girdiğimizi hissediyoruz. Şu anda da kendi evimde olmanın hazzı ve huzuruyla sizleri kalbi duygularımla selamlıyorum. Büyüklerimiz bize siyaseti, insana ve insanlığa hizmet etme sanatı olarak öğrettiler. Gördüğümüz için siyaset yapıyoruz. İnsanımıza hizmeti en büyük şeref olarak gördüğümüz için yapıyoruz. Sizlerin de bizi Allah rızası için sevdiğini biliyoruz. Biz insanlarımızla aramızdaki ilişkiyi milletvekili, belediye başkanı, siyasetçi diye değil geçmişten bugüne gelen kardeşliğimizden dolayı seviyoruz. Ben sizin gönlünüzdeki şeye geçmişte de razı oldum, bugün de razıyım. Hep beraber bu millete hizmet sevdasında, hizmet yolunda bir olalım, beraber olalım ve Allah'ın rızasını beraber kazanalım. Bizim buradaki hizmetlerde zerre kadar katkımız var ise bu bizim hayatımızdaki en büyük şereflerden birisidir." şeklinde konuştu.



Editör: TE Bilişim