AK Parti Niğde İl Başkanlığında cumhurbaşkanı seçiminin bitmesi ile beraber büyük bir coşku yaşandı.




AK Parti Niğde İl Başkanlığında cumhurbaşkanlığı seçiminin zafer sevinci yaşandı. Sandıkların açılıp sayılmasının ardından başlayan coşku, sonucun belli olması ile beraber arttı.

 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde Milletvekilleri, belediye başkanları ve il yönetimi, parti binasında kurulan ekranda seçim sonuçlarını takip eden vatandaşlarda seçim müziği ile beraber sevinç gösterisinde bulundu.


Niğde'de 12. Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunun açıklanmasının ardından Niğde sokaklara döküldü.
 
Türkiye'de ilk defa gerçekleşen 12. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Niğde AK Parti teşkilatı Niğde Bor Caddesinde yoğun kalabalığın katılımı ile şenlik havasında kutlama gerçekleştirdi. Sokağa dökülen Recep Tayip Erdoğan gönüllüleri zaferlerini AK Parti İl Başkanlığı önünde bir araya gelerek kutladılar.

 
Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunun alınmasının ardından vatandaşlar Cumhuriyet meydanını doldurdu. Niğde AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa yoldan geçen araçlar da kornaları ile eşlik etti. Diğer yandan AK Partililer zaferi havai fişek gösterisi ile devam ettirirken, Derbent Kavşağına oradan da tekrar Cumhuriyet meydanına kadar davul zurna eşliğinde yürüyerek sevinçlerini yaşadılar.

 
Niğde'miz ve ülkemiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bu gün nasıl Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan Türkiye'de yeni bir tarih yazdı, nasıl Türkiye'miz yeni bir sabaha uyanacak. Niğde'mizde bu kervana katıldı. Bundan 4 ay önce yapılan seçimde yüzde 44 oy alan ve dört ay sonrasında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 60'ları bulan bir oy oranı ile Ankara'ya Recep Tayip Erdoğan'a, Cumhurun Reisine destek verdiniz. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Tüm Niğdelileri kutluyor herkesi tebrik ediyorum. Bu zaferin mimarı sizlersiniz. Bizler de sizlerin desteklerine layık olmak için Niğde'miz için ülkemiz için, devletimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Daha Niğde'mizde de Türkiye'mizde de çok yapacak işimiz var. Uzun ince bir yolda yürümeye devam ediyoruz. Milletin adamını ilk turda Türk Milleti Cumhurbaşkanı olarak seçti. İkinci tura kalmadığımız için ne kadar gurur duysak azdır. Hepimize hayırlı olsun seçim sonuçları. O yiğit insanın bu ülke için yapacakları hizmetlere şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.





Editör: TE Bilişim