İzmir'de Pkk lılar tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz  Çakıroğlu için Niğde'de "Sessiz  yürüyüş" yapıldı, gıyabi cenaze namazı kılındı.

Haber; Selim GÖKEL
Foto-Video: Enes Can ÖZMEN
 

İzmir'de, Ege Üniversitesi Kampüsü'nde bölücü hainler tarafından   şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Niğde'de yürüyüş yapıldı. Yürüyüş öncesinde MHP Niğde İl Bakanlığı kongresinde bir konuşma yapan Haydar Hakan Şentürk, çok sert bir konuşma yaptı.

NİĞDE'DE BÖLÜCÜLERİN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ KALMAMIŞTIR

Niğde Ülkü Ocakları Başkanı  Şentürk kongrede yaptığı konuşmada; "Canımız yanmıştır, son noktadayız. Buradan açık ve net olarak söylüyorum ki; " Niğde'de, Niğde Üniversitesinde hiç bir vatan haini, hiç bir bölücünün can ve mal güvenliği kalmamıştır. Dün Ege Üniversitesinde, bir dava arkadaşımız, ülküdaşımız,  Pkk, hain, şerefsizler tarafından şehit edilmiştir. İdam sehpalarından hiç bir zaman  çekinmedik, tehditlerden, baskılardan hiç bir zaman yılmadık. Üç beş çapulcuyu bu memlekete gelip de söz sahibi ettirmeyeceğiz. Hiç bir pkklıya da söz hakkı tanımayacağız. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi

GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Buradaki konuşmanın ardından, Niğde  Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Haydar Şentürk ve Bor Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Konuş başkanlığında  yaklaşık bin kişilik grup ocak binasında toplanarak Niğde Şehitliğine kadar sloganlar atarak, tekbir getirerek yürüdü. Burada yapılan duaların ardından Niğde dışarı camiiine gelen grup Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Daha sonra topluluk olaysız şekilde dağıldı.

 

Editör: TE Bilişim