Müsiad Niğde İl Temsilciliğini, Refah Partisi 20.dönem Konya Milletvekili Hasan Hüseyin Öz , Saadet Partisi Konya yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Niğde İl Başkanı Ahmet Binici ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Genel Merkez GİK üyesi Nihat Altıparmak ziyaret etti.

 
Müsiad Niğde İl Temsilcisi Hüsamettin Gümüştepe, yönetim kurulu üyesi Can Demiryel ve Bülent Becerik ziyaretçilerle sohbet ederek istişarelerde bulundular.
 
Müsiad’ın kurulduğu günden bu yana ülkenin gelişmesine önemli katkıları olduğunu belirten 20.dönem Konya Milletvekili Hasan Hüseyin Öz; ‘’ hedefi, ülkenin büyümesi, ekonomik anlamda kalkınması, yeni istihdam alanlarının oluşturulması, üreterek dışa bağımlılıktan kurtulmak olan Müsiad, bugün geldiği noktaya baktığımızda bunları büyük bir başarı ile yerine getirdiğini görüyoruz. Her geçen gün hedeflerini büyüterek ülke ekonomisine çok büyük katkılar sağlıyor. Bu anlamda Müsiad’ın emek sarfeden, üreten her bir üyesine teşekkür etmek bizimde boynumuzun borcu. Niğde Müsiad ailesi de bu hedefle iyi şeyler yapacaktır. Yeni kurulmanıza rağmen çalışmalarınızda büyük mesafe katettiğinizi görüyorum. İlerleyen zamanlarda Niğde’ye çok önemli katkılar sağlayacağınıza gönülden inanıyor, çalışmalarınızda Allah yardımcınız olsun diyorum’’ dedi.


Müsiad Niğde İl Temsilcisi Hüsamettin Gümüştepe; ‘’ Ziyaretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Müsiad ülke ekonomisine güç veriyor. Bu gücü Niğde’mize taşıma hedefindeyiz.  Müsiad üyeleriyle güç birliği oluşturduğumuzda ortaya çok verimli projelerin çıkacağına inanıyor ve bu anlamda çalışmalarımızı yapıyoruz’’ dedi.



 
Editör: TE Bilişim