Milliyetçi Hareket Partisi  1 Kasım Seçimleri son iki gün kala Niğde ve ilçelerinde düzenlenen etkinliklerle adından söz ettirdi.

Haber: Selim GÖKEL

Genel Seçimlerin tekrarlanması sürecine girilir girilmez hızla seçim çalışmalarına başlayan Milletvekili Adayları Vedat Bayram,  Ahmet Özbek ve Dr. Gökhan Budak her biri ayrı ayrı farklı yerlerde seçim çalışmalarına katıldılar.

Son iki günlük propaganda döneminde Niğde merkez ve ilçelerinde yapılan etkinliklere yetişmekte güçlük çeken MHP adayları gerek vatandaş gerekse partililer tarafından büyük ilgi görüyor.

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI OLCAY KILAVUZ’DAN   MHP ADAYLARINA DESTEK

Geçtiğimiz gün Niğde’ye gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Hemşerimiz Olcay Kılavuz’da  MHP’nin Niğde’deki seçim çalışmalarına katıldı. İlk olarak Baba ocağını ziyaret eden Olcay Kılavuz, Çiftlik ilçesinde  Melendizli hemşerileri ile hasret giderdi. Çiftlik’te yapılan seçim çalışmalarının ardından, Niğde Merkez’de  Şehitliği  ve merhum  Belediye Eski Başkanlarından Murat Zeren’in kabirlerini  MHP Adayı Vedat Bayram ile ziyaret ederek  dua etti.  Niğde’de esnaf ziyaretleri de yapan Olcay Kılavuz,  Niğde Ülkü Ocaklarının yenilenen binasının açılışını yaptı.  Bina önünde aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

GENEL BAŞKAN OLCAY KILAVUZ  BOR İLÇESİNDE AŞURE DAĞITTI

Niğde Merkez’den Bor İlçesine geçen  Ülkü Ocakları Genel Başkanı  Olcay Kılavuz ve MHP Adayı Vedat Bayramı burada  İlçe Başkanı Ahmet Ermiş, Bor Ülkü Ocağı Başkanı Cem Görgün  ile partililer karşıladı.  Şelale Parkta  MHP Kadın Kollarının hazırladığı Aşure Dağıtımına katılan Genel Başkan Olcay Kılavuz ve partililer esnaf ziyaretinde bulundu.

Türkiye’nin en kalabalık ve en etkin sivil toplum kuruluş genel başkanını ilçelerinde görmekten memnuniyet duydukları ifade eden Borlu vatandaşlar  Ülkü Ocaklarının Türkiye’nin teminatı olduğu,  Ülkenin geleceği olduğunu  içeren konuşmalar yaptılar ve Olcay Kılavuz’a  ziyaretten dolayı teşekkürlerini ilettiler.

KILAVUZ; BİR KİŞİNİN EGOSU YÜZÜNDEN SEÇİM TEKRARLANDI

Olcay Kılavuz ise Niğde ziyareti ile ilgili yaptığı açıklama da; Niğde benim ata yurdum,  Niğdeliler benim hemşerim, her biri benim kardeşlerim.  Onlara sevgilerimi iletiyorum.  Bugün burada baba ocağından başlayarak bir dizi ziyarette bulundum.  Şehitlerimizi ziyaret ettim.  Ardından Bor ilçemizde çeşitli etkinliklere katıldık.  Ülkü Ocağımızın yenilenen binasının açılışını yaptık.  Ocakta sohbet yaptık,  önümüzdeki seçimi değerlendirdik.  Bütün Ülkü Ocaklarında olduğu gibi, Niğde Ülkü Ocaklarımızdan da  ülkemizi yönetecek kadrolar yetişiyor.  Bu kadrolar haramı helali, hakkı hakkaniyeti bilen,  vatan aşkıyla dolu gençler  olacak.   Bugün bilinmesini istiyorum ki,  Ülkemizin bir bölümünde değişik oyunlar cereyan ediyor.  Vatanımızın özellikle  bir bölümünde vatan diye bir şey kalmadı. Vatan olmaz ise, Din olmaz, Bayrak olmaz, Millet Olmaz, Namus Olmaz… Bugün bu seçimi sadece bir kişinin egosu yüzünden tekrarlıyoruz. Son birkaç ay içinde onlarca şehit verdik.  Ruhları şad olsun.  Benim hemşerilerim uyanıktır. Milli refleksleri vardır. Daha önce olduğu gibi yine memleketime geldim. Bugün  hemşerilerimden bir kere  daha gurur duydum.  Her şeyin farkındalar,   Ülkemizde  oynanan oyunların farkındalar.  Bu seçimin öneminin farkındalar. 1 Kasım’da , hemşerilerimin kişisel, günlük düşünme gibi bir lüksü yok.  Çocuklarının geleceği için, aydınlık yarınlar için  güçlü ve mutlu bir Türkiye için  yani Türkiyemizin Geleceği için  dik bir duruş, milli bir refleks göstereceklerini  bekliyor ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

http://www.borhaber.net/siyaset/nigde-milli-refleksini-gosterecektir-h18329.html

Posted by Bor Haber on 31 Ekim 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim