MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör, resmi olarak il başkanlığı görevini ve yeni yönetim kurulu üyelerini MHP İl Başkanlığı binasında basın toplantısı ile açıkladı.

Haber: Selim GÖKEL


30 Mart yerel seçimlerinden önce Niğde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'na geçici görevlendirme yapılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Niğde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli tarafından Ali Güngör uygun görülerek il başkanlığı görevine getirilmişti.


Niğde MHP İl Başkanı Ali Güngör ise resmi olarak dün il binasında il başkanlığını ve yeni yönetimini resmi olarak açıkladı. MHP İl Başkanı Ali Güngör açıklamasında; "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından yeni il teşkilatını teşekkül ettirmek görevini tevdi etmiştir. Bu görevlendirme çerçevesinde titiz bir çalışma yapılmış yeni yönetim kurulumuz teşekkül ettirilerek huzurlarınıza getirilmiştir. Bu göre her şeyden önce Niğde'de Sayın Genel Başkanlık makamını temsil göredir. Bu görevin bilinci ve sorumluluğu içerisinde hareket edeceğimizin herkes tarafından iyi bilinmesini arzu ediyorum. Bu partiye mensup olan, Milliyetçi Hareket Partili olmanın şuurunu taşıyan ve burada siyaset yapan her arkadaşımız da bu anlayışla hareket edecektir. Partimiz inanmış fedakar, cefakar dava adamlarının çabaları ve gayretleri ile başarıya ulaşacaktır. Dolayısıyla bu mukaddes çatı altında siyaset yapanlar da hizmetleri ve samimiyetleri ölçüsünde yer bulacaklar, değer ve kabul göreceklerdi. Biz makamı bir imtiyaz makamı değil bir çıkar mevkii değil, yüce Türk Milletine ve kıymetli Niğdeli hemşehirilerimize hizmet makamı olarak görmekteyiz. Niğde MHP'yi daha ileriye götürmek Üç Hilalli Bayrağı Ay Yıldızlı bayrağımızla birlikte burçlara dikmeye ve daima dalgalandırmaya Allah'ın izni ve inayetiyle devam ettireceğiz. Bunun içinde her türlü tedbir alınacak ve her türlü çalışma yapılacaktır" diye konuştu.


MHP İl Başkanı Ali Güngör, Türkmenlere işkence ve zulüm yapıldığını belirtti. Bu zulmü gerçekleştirenleri şiddet ile kınadı ve yaklaşan Ramazan Ayı'nında ülkemiz ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını diledi.


ESKİ VE YENİ İSİMLERDEN OLUŞAN DİNAMİK BİR LİSTE


Niğde İl Başkanlığı Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Güngör. Yönetim Kurulu Üyeleri; Avni Kurtuluş, Aldonat Atlı, Ali Tanyolu, Ahmet İlhan, Adem Çavdar, Alper Aslan, Ali Şimşek, Cumhur Durmaz, Esra Alkan, Ergün Temizkan, Gökhan Çekinmez, Gökhan Heybeli, Hakan Tereci, İsmail Şahinci, İhsan Uzunay, Kürşat Türkmen, Murat Çetinkaya, Murat Yıldızeli, Mustafa Fatih Ceylan, Naci Özdemir, Nesrin Ergin, Orhan Akkurt, Ömer Suman, Ömer Eryiğit, Rabia Uğraş, Raşit Dinçer, Ramazan Cullaz, Şakir Sevdi, Tahir Yavuz, Yaşar Çelikbaş, Yunus Yıldız ve Yunus Yılmaz.

İl yönetimi bazı eski yöneticilerin yanında yeni ve genç isimlerden de oluştu. Yönetimde üç bayan da yer alırken, parti organlarının ileriki zamanda belirleneceği belirtildi. 

BOR İLÇESİNDE REVİZYONA GİDİLECEK Mİ?

Basın toplantısında Sitemiz Yöneticisi Selim Gökel tarafından  Niğde harici diğer ilçeler ve özellikle Bor İlçesinde bir revizyona gidilip gidilmeyeceği sorusu yöneltildi. Selim Gökel'in sorusuna Niğde İl Başkanı Ali Güngör ; Ben şahsen Borluyum, Sayın Genel Başkanım ve Genel Merkez yöneticilerimin verdiği görev Niğde İl Teşkilatını yeniden yapılandırmak. Böyle bir görev verdiler. Bor ile ilgili her hangi bir görev vermediler. Böyle bir görev de verilirse biz görevden kaçan birisi değiliz. Teşkilat adına verilecek çalışmaları yürütürüz. Şuan için Bor ile ilgili bir çalışmamız yok. Biz bugünden itibaren MHP Niğde İl Teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içinde, hep birlikte devam edeceğiz"dedi. 



Editör: TE Bilişim