MHP Niğde İl Başkanlığı 10. Olağan Kongresinde saflar netleşiyor.

 

Bor ilçe kongresi 3 aday ile yapılmış ve bazı çevreler tarafından adayların çok olması  parti açısından olumlu görülmüştü.  Milliyetçi Hareket Partisi’nin 25 Mart 2012 Pazar günü yapılacak il kongresinde aday sayısı 2’ye çıktı.

 

Bundan aylar önce il başkanlığına adaylığını açıklayan iş adamı mimar Hakan Er’den sonra dün adaylığını parti binasında açıklayan MHP İl Genel Meclis üyesi Tahsin Eren  ile birlikte il başkanlığı için iki aday yarışacak.

 

Geçtiğimiz gece delege sayısı il merkezinden sonra en yüksek olan  Bor İlçe yönetimi iştişare ile almış olduğu karar gereği adaylardan Hakan Er’i destekleyeceğini açıklamıştı. 

Yine Çamardı İlçe Teşkilatıda Hakan Er'i destekleme kararı aldı.

 

Bunun üzerine Ulukışla, Altunhisar ve Çiftlik ilçe başkanları ile Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Tahsin Eren’in parti binasında yaptığı basın açıklamasında bulunmuş ve parti üyelerine telefon mesajları ile Tahsin Eren’i desteklediklerini belirttiler. Ayrıca basın toplantısında MHP 23. Dönem Milletvekili Mümin İnan, Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi başkanı Murat Zeren’de bulunmuştu.

 

İl Başkanı Şakir Sevdi tekrar aday olmadığı yarışta. Başkan Şakir Sevdi  her iki adayın basın açıklamalarında da il başkanı görevi nedeniyle bulunmuş, konuşma yapmış  ancak parti üyelerine gönderilen telefon mesajı ve yaptığı ayrıca bir açıklamayla adaylardan Hakan Er’i destekleyeceğini belirtti.

 

Halen İl Başkanlığı görevini yapan Şakir Sevdi “ Her iki aday da bizim adayımızdır. Basın açıklamaları sırasında her iki adayında yanında yer almak İl Başkanı olarak görevimdir. Bu görevlerden bir tanesi de sulh içerisinde il kongresinin yapılmasını sağlamaktır” dedi.

 

Adına yapılacak hiçbir açıklama ile ilgisi olmadığını belirten Sevdi “ Daha önce Hakan Er’e tam destek verdiğimi duyurmuştum, şu anda fikirlerimden hiçbir sapma olmamıştır. Her iki adaya da başarılar dilerim”dedi ve bütün partili arkadaşlarını kongreye katılmaya davet etti.

 

MHP’nin 10. İl Başkanlığı olağan kongresi 25 Mart Pazar Günü Saat : 10:00’da yapılacak. Partililerin yoğunu ilgisi bekleniyor.

  

Borhaber.net sitemizden kongre ile ilgili fotoğraf, haberleri ve sonucu en hızlı, canlı olarak takip edebileceksiniz… 

 

 

MHP Adayı Tahsin Eren ‘e tam destek Haberimiz için TIKLAYIN


BOR’dan Hakan ER’e Tam Destek Kararı Haberimiz için TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim