Milliyetçi Hareket Partisi, Niğde’de yerel seçim çalışmalarını her geçen gün hızlandırarak hazırlanıyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Niğde İl başkanı Nuri ERTAN şu bilgileri verdi:
Niğde’mizde 30 Mart itibarı ile kendini hizmete adamış bir kadro görev başına gelecektir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Niğde’de oluşturduğumuz komisyonlar, ekipler bu ekiplerin hazırladığı projeler ile Niğde’yi yönetmeye başlayacağımız 30 Mart sabahına hazırlanıyoruz.

2 Kasım’da adaylığı açıklanan sayın Fikret Çıtırgı’nın vizyonu, yaklaşımları ve halkla bütünleşmesi de göstermektedir ki artık Niğde’miz nefsine değil nesline hizmet edecek kadroyu beklemektedir.
Seçim çalışmaları ile de ilgili bilgi veren MHP Niğde İl başkanı Ziyarete gittikleri her kişi, kurum ve kuruluş tarafından büyük bir ilgi ile karşılandıklarını belirten Nuri Ertan yaptıkları çalışmalar şöyle değerlendirdi:
“ Niğde’de adayımız sayın Fikret Çıtırgı Bey ve seçim komisyonumuzdaki ilgili arkadaşlarımız ile birlikte esnaflarımızı, Sanayi çalışanlarımızı, iş adamlarımızı, üniversitemizi, sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ediyor, ev sohbetleri ve mahalle toplantıları yapıyoruz. Yaptığımız gezi ve ziyaretlerimizde sayın Belediye Başkan Adayımız Fikret Çıtırgı hem istişarelerde bulunup ilgililerin dilek ve temennilerini alıyor hem de yapacağımız hizmetler ile ilgili bilgiler veriyor.

Ayrıca, geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan Niğde Üniversitesi öğrencilerinin geçirdiği elim kazadan çok büyük bir üzüntü duyduğunu belirten Nuri Ertan şunları ekledi:

“ Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailelerine, Üniversitemizdeki hocalarımıza, öğrencilerimizin arkadaşlarına, vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.




Editör: TE Bilişim