İşçi Parti Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım yazılı basın açıklaması yaptı.

 

Yıldırım açıklamasında; “ 12 gündür ülkemiz rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarıyla çalkalanmaktadır. Milletimizin öz kaynakları, malvarlıkları yağmalanmaktadır. 3 bakanın ardından 3 milletvekilinin de dün istifa etmesine karşın, suçlular iktidar koltuklarında oturmaya devam etse de AKP çözülmektedir.

 

Bugüne kadar yaşananlar öncü sarsıntılardır ve AKP iktidarının yıkımı başlamıştır.

Basına yansıyan ve ortada gözükenler buzdağının görünen ucudur.

 

11 yıllık AKP iktidarı döneminde halkın alın teri çalınmış, kamu kaynakları hortumlanmış, milli varlıklarımız uluslar arası tekellere ve onların yerli işbirlikçilerine peşkeş çekilmiş, milli ekonomimiz yıkılmıştır.

 

İsviçre bankalarında açılan milyarlarca dolarlık gizli hesaplar, Deniz Feneri soygunları, özelleştirme adı altında yağmalanan kamu varlıkları sıradadır. Olay ortaklık içi bir kriz olmayıp Mafya Gladyo Tarikat rejiminin krizidir.

 

Eşbaşkan Tayip Erdoğan’ın basın danışmanı ve milletvekili ile yakın çevresi Fethullahçı Gladyonun milli ordumuza kumpas kurduğunu belirtti.

 

Hükümet “Açılım” adı altında yanlarına aldıkları Abdullah Öcalan’la birlikte ABD hesabına Türkiye’mizi bölme ve cumhuriyetimizi yıkma görevini yürütmektedir.

 

Türk Milleti Atatürk’te birleşmektedir. 19 Mayıs 2012’de İstanbul’da başlayan, Haziran’daki Gezi direnişinde ayaklanmaya dönüşen ve 10 Kasım’da Aslanlı Yol’a çıkan Milletimiz birleşmekte, iktidar dağılmaktadır. Aslanlı Yol’da iktidar yürüyüşüne geçen halk hareketi AKP iktidarını kullanılamaz hale getirmiştir. Atlantik Cephesinde yeni iktidar alternatifleri, Ankara’da yeni cumhurbaşkanı isimleri üretilmektedir.

 

Bugün Türkiye’deki saflaşma Atlantik içindeki kamplaşmadan ibaret değildir. Tayip Erdoğan bir tarafta Abdullah Gül ve Fethullah Gülen öbür tarafta, her ikisi de Atlantik işbirlikçileridir.

 

Türkiye’deki hiçbir milli güç bu saflaşmada taraf tutmamalıdır.

 

Biz İşçi Partisi olarak Türkiye cephesinin en önündeyiz. Aslanlı Yol’dayız.

Şunu artık herkes apaçık görmelidir; Atlantik sistemi içinde, Kemalist Devrimi yani Atatürkçülüğü, vatanımızın bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini, ülkemizin bağımsızlığını yeniden hayata geçirme ve tamamlama olanağı yoktur.

 

 

 

 

 

 

Bağımsızlık, halkçılık, çağdaşlaşma ve Aydınlanma için tek seçenek, Türkiye’nin 21 nci yüzyılın yükselen uygarlığı Asya içindeki yerini almasıdır.

Kimse ABD’ye güvenmesin, milletimize güvensin.

 

Milletimizin, ABD emperyalizminden bağımsız bir hükümet kurması, bugün bütün çözümlerin anahtarıdır. AKP iktidarını yıkmak için AB ve ABD’ye ihtiyacımız yok, uzak dursunlar. Tayyip Erdoğan Abdullah Gül diktasını biz Türk Milleti birlikte deliğe süpüreceğiz. Türkiye’yi Türkiye’den yöneteceğiz.

 

Bölenler bölünmekte yıkanlar yıkılmaktadır.

 

Milletimizin alın terinden çalınan, ayakkabı kutularına konan her kuruşun hesabı mutlaka sorulacaktır. Milletimizden çalınan her kuruş yeniden milletimizin kasasına konacaktır.

 

Türkiye’nin tek çıkışı Atatürk’ün Milli Meclisi ve Milli Hükümetini kurmaktır. Aslanlı Yol’da birleşen ve iktidar yürüyüşüne başlayan Türk Milleti çok yakında Milli Meclisi ve Milli Hükümeti kuracaktır.

 

İşçi Partisi görev başındadır. Ülkemizde ve dünyada milletimizin haklarını savunmaktadır. Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek’in Avrupa’yı dize getirerek kazandığı “soykırım” yalanına karşı zafer bunun son örneğidir.

 

Görev herkesindir!

Tüm vatansever Niğdelileri, iktidar yürüyüşüne katılmaya davet ediyoruz.”dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim