Niğde’nin Elektrikle ilgili  yaşanan sorunları TBMM’de masaya yatırıldı

AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Medaş Genel Müdürü Önder Kazazoğlu ile Niğde’den gelen belediye başkanları ve muhtarlardan oluşan bir heyetin de katıldığı toplantıda yaşanan elektrik sorunlarını masaya yatırarak çözümler noktasında istişarelerde bulundular. TBMM İçişleri Komisyonu Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Orhanlı Belediye Başkanı Mustafa Kaplan, Yeşilgölcük Belediye Başkanı Salih Ertul, Konaklı Belediye Başkanı Feridun Bilge, Edikli Belediye Başkanı Ahmet Musalli, Karatlı Belediye Başkanı Faik Okumuş ve Alay Belediye Başkanı Şenol Soylu’nun yanı sıra elektrik sorunu yaşayan belde muhtarları da katıldı.

Vekiller çözüm istedi

Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, yaşanılan sorunlarla ilgili kapsamlı dosyaları ve bazı aksaklıkları Kazazoğlu’na iletip çözüm noktasında adımlar atılmasını isterken belediye başkanları ve muhtarlar da vatandaşların ilettiği sorunları ve sahada yaşanan sıkıntıları aktardılar. Özellikle aydınlatmalar, çiftçi borçlarının tahsili ve hukuki sorunların konuşulduğu toplantıda Medaş’ın gerçekleştireceği yatırım programı da görüşüldü. Alpaslan Kavaklıoğlu’nun köy ve kasaba gezilerinde kendisine iletilen sorunların titizlikle takibini yaptığı ve toplantıda sık sık bazı köylerin veya mahallerin özel sıkıntılarını da ilettiği gözlemlendi.

Ayrıca vatandaşlarca sıklıkla şikâyet konusu olan köy ve kasabalarda yanmayan ve eksikleri olan sokak lambaları konusunda Medaş Genel Müdürü Önder Kazazoğlu, içinde bulunduğumuz Nisan ayı içerisinde tamamının yenileceği veya eksiklerinin giderileceği taahhüdünde bulundu. Ayrıca güç artırımına gidilerek yeni yatırımlar gerçekleştireceklerini söyleyen Kazazoğlu, ilk talimatlarından birini de Konaklı Kasabasının malzeme eksiklerinin giderilerek çiftçilerin yaşadığı sorunların bir nebze olsun giderilmesi için verdi.


 











Editör: TE Bilişim