Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde’de esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla görüşme ziyaretlerine devam ediyor.Her kesimle görüşen CHP’li vekil Gürer’e vatandaşlar “ bu iktidardan bizi kurtarın” çağrılarını da yansıtıyorlar.


Gürer sorunlarını tek tek dinlediği yurttaşlara kurtarıcı sizsiniz.Mevcut iktidarı sandıkta oylarınızla gönderdiğinizde her şey çok güzel olacak.Ülke rahat bir nefes alacak “ diye konuştu.


Zamlardan ne yapacağımızı şaşırdık diyen vatandaşlar böylesi fiyat artışı yaşandığını hiç görmedik.Bayram şekeri almaya dahi elimiz varmıyor.Bayramlık şeker dahi bir yılda yüzde yüz fiyatı artmış durumda.Vatandaş yaşadıkları fiyat artışından ciddi muzdaripler.Bu yönetim tarzından umudunu kesmiş durumdalar.Her cadde de bizi bu iktidardan kurtarın çağrıları aldım.Hepsinde de bu süreç sandıkta oyla değişeceğini anlattım.Sandık geldiğinde halkımız zamlarla yönetilmez hale gelen ülkemizi bu duruma düşüren AKP iktidarına güle güle diyeceği görülüyor” diye konuştu.


Esnafın fiyatlar da artış nedeni müşteri kaybı yaşadığını belirtirken Kasaplar tavuk fiyatı et fiyatının peşinden koşuyor.Vatandaşın alım gücü olayınca sıkıntı bize yansıyor diye konuştular.


Emeklilerde bayramda ikramiye artışı beklediklerini,hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade edip verin bakanlara 2500 lira ücret bir ay geçinsinlerde görelim diye tepkilerini ifade ettiler.


CHP’li vekil Ömer Fethi Gürer yüzlerce kişi ile caddede,kahvede ,yolda sohbet ettim.Geçim sıkıntısı canlarına tak etmiş.Bu böyle giderse takatımız kalmadı diyorlar.AKP iktidarının sorunun üstesinden gelemeyeceğini,çözümün seçimle İktidarın gidip millet ittifakının kurulması olduğunu söyledi.
”Her alanda çözümde var ,sorunları kısa sürede çözeriz”diyen CHP Li vekil Ömer Fethi Gürer “sokağın sesi seçim istiyor.Çok daralmış yurttaş gördüm.Kurtarın bizi diyorlar.Bizde kurtuluşu oyunuzla sağlayacaksınız diyerek sorunlara çözümlerimizi anlatmaya devam ediyoruz.AKP iktidarı 20 yılda ülkede ciddi sorunlar üretti.Bu sorunları biz çözer .Halkımızın soluk almasını sağlarız. “Dedi.

Editör: TE Bilişim