Borhaber.net’den çok konuşulacak anket…

ANKETİMİZİN "Niğde Belediye Başkanı Kim Olsun?" sorulu bölümü 10 Şubat 2013 Pazar gecesi sona erecek...

En çok oy alanlar, adaylığını deklere edenler  ve tarafımıza bildirilen diğer isimler ile ileriki aylarda tekrar yapılacak...

 
 
*****

Yerel seçimler  2014 Mart Ayı içerisinde olacak…  Yaklaşık 13 ay  kaldı… Adayların belirlenmesine daha az süre kaldı. Okulların tatil olması ile birlikte Haziran ayında seçim atmosferine girileceğini tahmin ediyoruz.

 

Adaylara şimdiden bir tüyo verelim… Bu seçimlerin en etkili silahı internet siteleri ve sosyal medya olacak. Haberlerimizi de zaten anında sosyal medyada paylaşıyoruz. Facebook ve özellikle twitter hesabımız her geçen gün büyüyor. Sitemize girişler sürekli artıyor. Niğde’nin en çok tanınan ve tıklanan sitesiyiz. Sitemize günlük ortalama  tekil ıp 5 bin üzerinde giriş oluyor. Site içi dolaşım 475 bin ortalamasında. Seçim dönemlerinde bu rakamlar 3-4 kat daha artıyor.

 

Mevcut Milletvekillerimiz ile daha önceki milletvekillerimizi de size soruyoruz. Her ankete ayrı ayrı oy kullanabilirsiniz.

 

Siyasi Partilerin ileri gelenleri ile görüştüğümüzde fark ettik ki potansiyel Belediye Başkan Aday Adayları hayli fazla, bir kısmını eledik. Şuan için öne çıkan üç parti ile anket yaptık. İleriki zamanlarda adayların netleşmesi ile birlikte, diğer partiler, ilçe, belde adayları da dahil olmak üzere bir anket daha düzenlemeyi düşünüyoruz.

 

 Bu gün itibari ile Niğde Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını resmen açıklayanlar bile oldu.

 

Normalde anketimizi  bütün partileri birleştirip yapacaktık ancak partilerde ismi geçen adayların fazla olması anket listemizin uzayıp gitmesine neden oldu.

 

Uzun bir anket yerine parti parti ayrı ayrı anket yapmayı uygun gördük.

 

Umarız bir fayda sağlarız… İsimleri partilerin bazı ileri gelenleri ile vatandaşlara sorarak oluşturduk. İsmi olanların hoşgörüsüne sığınıyoruz.

 

Anket de yer alan isimler haricinde görmek istediğiniz il, ilçe, belde adaylarını, partileri ve nedenlerini  aşağıda yorumlayabilirsiniz.

 

İlginize şimdiden teşekkür ediyoruz.


ANKETLERİMİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN




 

Editör: TE Bilişim