Sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren Başkan Akdoğan, mahalle muhtarlarıyla da bir araya geldi.
Niğde’nin tanıtımına önemli katkı sağlayan Medeniyetlerin Yaşatıldığı Şehir Niğde kolajını kuruluşlara tablo halinde hediye eden Başkan Akdoğan; “Tüm sivil toplum kuruluşlarına, derneklere ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Muhtarlarımızla Belediye olarak her zaman birlikteyiz, diyalog içerisindeyiz. Herkese olduğu gibi muhtarlarımıza da kapımız her zaman açıktır  ” şeklinde konuştu.
 Şehir genelinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Akdoğan; “Mahalle ayrımı yapmadan, nerenin neye ihtiyacı varsa onu yapıyoruz. Çalışmalarımız hazırlanan plan program doğrultusunda yapılıyor. Bütün birimlerimiz çalışma programı çerçevesinde hizmetlerini sürdürüyor. Birinci öncelikli sorununa ele almadığımız mahalle yok. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını yapacağız. Bütün mahallelerimiz hizmetin daha fazlasına ve en iyisine layık” dedi.
 Tüm Muhtarlar Derneği ziyaretine AK Parti İl Başkanı Yaşar Ataç, İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan’da katıldı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti tüm muhtarlar adına dile getiren Tevfik Özbek, mahallelerde yapılan çalışmalardan dolayı da Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilişim