Niğde AK Parti Kadın Kolları tarafından Muharrem ayı münasebeti ile organize edilen aşure günü nedeniyle AK Parti il binası önünde halka aşure dağıtımı yapıldı.
 
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine ATICI " güzelliklerin, merhametin dorukta olduğu muharrem ayının en güzel simgesi olan aşure günü münasebetiyle birlikte olmanın mutluğunu yaşıyoruz. Aşure gününün son günlerini yaşarken biz de AK Parti Kadın Kolları olarak böyle anlamlı bir günle  uğurlamak istedik " diye konuştu. 
 
AK Parti İl Başkanı Muzaffer ŞAHİNER "Asırlardır süren ortak geleneğimiz aşure nin birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekişmesinde önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak, farklı tatların birliktelik ahengiyle nasıl yeni bir lezzet,ortak bir tat bulabiliyorsak bizde millet olarak farklılıklarımızla ortak bir kültür, farklı bir aheng olmayı biliyoruz, farklılıklarımız kültürümüzün zenginliğindendir  " dedi.
 
Niğde AK Parti Kadın Kollatı il binası önünden geçen vatandaşlara aşure ikram ederek muharrem ayını anlamlı bir günle uğurlanmış oldular.

 

Editör: TE Bilişim