İl başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Özmen’in ardından Ak Parti Niğde İl başkanlığı görevine Emrah Özdemir getirildi.


Geçtiğimiz günlerde Ahmet Özmen’in istifasıyla boşalan AK Parti İl Başkanlığı görevine Emrah Özdemir getirildi. İnşaat Mühendisi olan Özdemir, AK Parti’de İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı. Özdemir’e İl Başkanlığı görevi AK Parti Genel Merkezince 10 Eylül 2013 Salı günü tevdi edildi.


Özdemir, bugün kesinleşen il başkanlığı sonrasında yaptığı ilk açıklamada şunları söyledi: “Her zaman üyesi olmakla onur duyduğum AK Parti ailesinde bugün yeni bir vazifeye getirilmiş bulunuyorum. İl başkanlığı görevimizin Niğde’miz, partimiz ve memleketimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, bizi bu göreve layık görevlere teşekkürlerimi sunuyorum. Siyaset bizim için millete hizmet aracıdır. AK Parti’nin yolu millete hizmet yoludur. Milletimizin desteği bizler için her zaman yol gösterici olacaktır”.


Bilindiği üzere bir önceki İl Başkanı Ahmet Özmen'in Youtube isimli sitede  bölge milletvekilleri aleyhine konuştuğu bir ses kaydı yayınlanmış bunun üzerine Ak Parti Niğde İl Başkanlığı yönetimi yedekler dahil istifa etmişti. 

 

Emrah Özdemir kimdir?

1980 yılında Niğde’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Niğde’de tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 2004 yılında mezun oldu. Sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak görevler alan Özdemir, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcılığı yaptı. Özdemir, AK Parti’de çeşitli görevler aldı. AK Parti’de 2011-2012 yılları arasında il yönetim kurulu üyeliği, 2011-2013 yılları arasında da Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Evli ve 2 çocuk babası. 


Ahmet Özmen İstifa gerekçesini anlattı


Ak Parti Niğde İl Başkanı ve Yönetimi İstifa Etti


Editör: TE Bilişim