Niğde Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatının organize ettiği iftar yemeği dün akşam Beyaz Saray Lokantasında gerçekleşti. Yemeğe Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özmen de iştirak etti.


 

Merkez ilçenin yoğun katılımı ile gerçekleşen programda yemekten sonra edilen dualar ve kılınan akşam namazından sonra bir konuşma yapan İl Başkanı Özmen; “Bu ve benzeri etkinlikleri parti yönetimimizin birbiri ile kaynaşması açısından önemsiyorum. Ayrıca bu mübarek hazzın hep birlikte yaşatılması, edilen dualara hep birlikte “amin” denmesi, manevi açıdan da bizleri doyurmuştur. Aileleri ile iftar etmeyi bırakarak buraya gelen değerli teşkilat mensubu arkadaşlarıma bu katılımlarından dolayı teşekkür ederim.”dedi.

 

Niğde Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Güngör de kısa bir konuşma yaptı. Güngör konuşmasında “Merkez ilçe olarak arkadaşların ramazan ayında yaşadıkları hazzı ve manevi mutluluğu paylaşmak için böyle bir organizasyon yaptık. Amacımız arkadaşların ramazan ayındaki maneviyatlarını güçlendirmek, önümüzdeki süreçte onlarla birlik olduğumuzu dosta düşmana göstermekti. Amacımıza ulaştığımız görmekten mutluluk duydum. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.”dedi.

 

Toplantı hep birlikte kılınan teravih namazı ve sonrasındaki çay ikramı ile son buldu. 



Editör: TE Bilişim