Ak Parti Niğde Gençlik Kolları Başkanlığı sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği sinema gününde ‘Bizim Hikayemiz’ filmini izlediler.

 

Niğde’de Sinema salonunda gösterime sunulan ‘Bizim Hikayemiz’ filmini Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir, lise ve üniversite öğrencileriyle beraber  2 seansta, 2 salonda toplam 500 kişi izledi

 

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir; ‘’Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın özellikle izlenmesini tavsiye ettiği filmi yaklaşık 500 kişi ile izledik. Haksızlığa uğramış, ailesi, yuvası, geleceği elinden alınmış bir adam ile hayata karşı tek başına mücadele etmek zorunda kalan, çocuklarıyla bu koca dünyada bir başına kalmış bir kadının öyküsünü perdeye taşıyan bu filmde yaşananları 1980 darbe döneminde çok sayıda insanımız yaşamıştır. O dönemler bir daha yaşanmasın, çekilen acılar bir daha yaşanmasın.  Film konu itibariyle gerçekten güzel, oyuncularıyla, o dönemi anlatan havasıyla ben çok beğendim. Bir çok insan 1980 döneminde hiçbir suçu olmadan ceza evlerine girmiş, işkenceler görmüştür. AK Parti ülkemizde fikir özgürlüğü getirmiştir. Yaşadığımız dönemle 1980 yılları kıyaslanamayacak ölçüdedir. 1980 yılında darbeden sonra oluşturulan bir anayasa ile yani darbe anayasası ile yönetiliyoruz. Bugün yeni bir anayasaya ne kadar ihtiyacımız olduğunu çok daha net gösteriyor bu film ve bugün yaşananlar. Artık hiç kimse fikrini beyan ederek ceza çekmesin” diye konuştu.





Editör: TE Bilişim