Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Eczacı Naim Erem, seçim çalışmaları kapsamında ilçe, kasaba ve köy gezilerini sürdürüyor.  Ziyaretlerinde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Erem, MHP’nin iktidar tarafından unutulan vatandaşların umudu haline geldiğini söyledi.

 

VATANDAŞ BİZE DÖRT ELLE SARILIYOR

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri yerleşim birimlerinde, vatandaşların MHP’li kadrolara adeta dört elle sarıldığını anlatan Naim Erem, “İktidar, halkın sorunlarını unutmuş, kendi sorunlarıyla boğuşuyor. Halk umut olarak gördüğü MHP’li kadroları bağrına basıyor” diye konuştu.

 

İktidarın, halkın dilinden anlamadığını savunun Erem, “Gezilerimizde gözlemlediğimiz çok önemli gerçekler var. Her birey onlarca sorunla boğuşuyor. Çiftçi, esnaf artık umudunu yitirmek üzere, İnsanlar umut olarak MHP’yi görüyor. Halkımızın umudunu elbette boşa çıkarmayacağız” şeklinde konuştu.

 

MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı Naim Erem, aday adaylığıyla ilgili olarak da toplumun her kesiminden çok olumlu tepkiler aldığını ifade ederek, “Halkımızın teveccühünden ziyadesiyle memnunum. İnşallah 7 Haziran’dan sonar Niğdeli hemşerilerimin, TBMM’deki gözü, kulağı sesi olacağım” diye konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilişim