Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Niğde Şubesi, “ Erdoğan Gönüllüleri Niğde Platformu”nda yaptığı basın açıklamasında Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini ilan etti.


Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, partililer ve MÜSİAD üyelerinin katıldığı programda MÜSİAD Niğde Temsilcisi Hüsamettin Gümüştepe; “Başbakanımız ve inşallah 11 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımız olacak olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a açık desteğimizi beyan etmek için burada bulunuyoruz” dedi.


Gümüştepe, Erdoğan’a neden destek verdiklerini şu sözlerle anlattı; “Çünkü o bizden biri. Çünkü o manevi eğitimini Merhum Ulemâ Mehmet Sait Kotku Hazretlerinden alan bir lider, çünkü o edebiyat eğitimini Üstâd Necip Fazıl Kısakürek’ten alan bir lider, çünkü o siyasi eğitimini Prof. Dr. Sayın Necmettin Erbakan hocamızdan alan ve O’nun yolunda ilerlemeye çalışan bir lider, çünkü o Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk ve tek olarak siyonistlere rest çeken bir lider”


MÜSİAD olarak; yüksek ahlak yüksek teknoloji sloganıyla, ekonomide sağlam ve emin adımlarla ilerlediklerini belirten Gümüştepe; “ Bu bağlamda bölgemizde ticari olarak tek sığınılacak liman olan ülkemizin daha güçlü daha etkin olması için güçlü ve cesur olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek için buradayız. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa Cumhurun Başkanını seçmek hepimize nasip olacak. Bu değerin farkında olarak yetkilerimizi kullanalım. Ümmet bilinciyle hareket ederek ümmetin bir olmaya, iri olmaya ve diri olmaya ihtiyaç duyduğu bu günlerde inşallah bu seçim; önce ülkemize sonrada İslam coğrafyasına hayırlı olması dileğiyle. Hepinize çok teşekkür ederim” diye konuştu.







Editör: TE Bilişim