Milliyetçi Hareket Partisi’nin  23. Dönem Milletvekili olan Mümin İnan yerel seçimler öncesi, Niğdelilere hitaben bir açıklama yaptı.

Mümin İnan, sosyal medyada yayınladığı mesajında MHP ve Niğde üzerine oyunlar oynandığını, ismi üzerinden çeşitli söylentiler çıkartıldığını açıkladığı mesajında ;

“Çok değerli hemşerilerim, kardeşlerim,

Bir süredir Partimiz üzerine Niğde’de oyunlar oynanmaktadır…

Gerek şahsım, gerekse değerli kardeşlerimiz üzerinden isimlerimiz kullanılıp bazı bazı siyasi partilerle anıldığı söylentileri çıkartılmış olup, tamamen asılsızdır. Bunların hepsi asparagas söylentilerdir. Burada asıl şahsımdan ziyade hedef Niğde halkıdır….

Burada asıl hedef insanımız ve mensubu bulunduğumuz partimizdir…

Tabii birde seçmimize adaylığı dahi kesinleşemeyen fakat adaylığı açıklandığında şahsına benim ağzımdan destek vereceğimi söyleyen ve icraattan uzak, Nğde’de çakılı bir çivileri bile bulunmayan arkadaşlarımızda bulunmaktadır.

Onlara buradan sesleniyorum.

Niğde’ye hizmet için geleceğini söyleyip de laf yerine projeler üterin, kendi hırsınızı değil, Niğde’yi düzeltin…

Niğdeli Kardeşlerimizi aldatmanıza kesinlikle müsaade etmeyeceğim…

Bizler yıllarca siyaset gütmeden, hizmet vermeyi başarabildiysek, Niğdeli hemşerilimiz ile dğrudan yana olduğumuz içindir. İnandığımız içindir… Niğde’nin geleceği içindir… Kim ne söylerse söylesin bizler değerleri ile birlikte bir aile olmayı hep başardık, ve bunu da böyle sürdürmeyi devam edeceğiz…

Buradan ailesi bulunduğum Niğde halkına sesleniyorum…

Sizlerin bize olan güveninize inanmaya devam edeceğiz…

Sizleri bu konuda daha dikkatli olmaya davet ediyor… Bizlerin ve adayımızın ağzından çıkmamış hiçbir konuşmaya itibar göstermemenizi rica ediyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.

 


Editör: TE Bilişim