Niğde siyasetinin önemli isimlerinden olan, sendikacılık, parti il başkanlığı, Niğde Belediye başkanlığı, Niğde Milletvekilliği ve adaylıkları ile yıllardır Niğde’nin sevilen ismi olan halk arasında da “Efsane Başkan” olarak kabul edilen İYİ Parti Genel idare Kurulu (GİK) üyesi Mümin İnan, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın yardımcısı oldu.

Niğde adına hem Belediye başkanlığı hem de Milletvekilliği görevlerinde oldukça önemli ve başarılı hizmetlere imza atan Mümin İnan İYİ Partinin son Olağan Genel Kurulunda Genel Merkez Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi seçilmişti.
Son olarak, siyasetin duayen isimlerinden olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı  ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın yardımcısı olarak görevlendirildi.


Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Mümin İnan; “Yeni görevimiz vatan ve millete hayırlı olsun.  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın Beyefendinin yardımcısı olarak görevlendirilmenin gururunu yaşıyorum.  İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi ve Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın başkanımıza şahsıma bu görevi layık görmelerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Yüce Allah çıktığımız bu kutlu görevde bizleri utandırmasın. Eşsiz vatanımızın ve Niğdemizin tüm güzel insanlarına selam olsun” dedi. 

Editör: TE Bilişim