Niğde’de Alperen Ocakları ve BBP’li vatandaşlar, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili mahkemenin verdiği takipsizlik kararını adliye bahçesine siyah çelenk bırakarak protesto etti. 

Niğde’de Alperen Ocakları üyeleri, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümüyle sonuçlanan helikopter kazasıyla ilgili 132 şüpheli hakkında verilen takipsizlik kararını protesto etmek için adliye önünde toplandı.


"7 yıl sonra dava kapatılmak isteniyor"

Belediye önünde basın açıklaması yapan Alperen Ocakları Niğde İl Başkanı Mustafa Koç ve beraberindekiler daha sonra adliyeye siyah çelenk bıraktı. Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Koç basın açıklamasında şunları söyledi:

“Son günlerde ülkemizde olan terör olaylarını lanetle kınıyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. 7 yıl önce bir helikopter kazası süsü verilerek bir suikasta kurban giden Muhsin Başkanımızın davası bugün takipsizlik verilerek kapatılmak isteniyor. Bizim için adalet 2009 yılının Mart ayında Keş dağına gömülü kalmıştır, adalet bu ülkede yerini bulmayacaktır. Görüyoruz ki herkes bir şeyleri saklamaya başlamış, Suikast olarak görülmeyerek bu davayı kapatmışlardır biz Alperenler olarak bu davanın takipçisi olacağız."


 
Editör: TE Bilişim