25. Dönem Milletvekilliği için Ak Parti'den Aday Adaylığını açıklayan Muharrem Selamoğlu Bor'lu Muhtarlarla biraraya geldi.


Haber - Fotoğraf - Video: Muharrem Temel - Bor'un Sesi Gazetesi


23. Dönem Niğde Milletvekili, 25. Dönem Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Muharrem Selamoğlu Bor ilçesi mahalle muhtarları, Bor'a bağlı kasaba ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Bor Üstün Park'ta Muhtarlara yemek veren Selamoğlu, muhtarlarla tek tek tanıştı. 

Muhtarlarımızın Dertlerini Dinliyoruz

Muhtarlarla yemekte bir araya gelen Muharrem Selamoğlu bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı: "Görüyorum ki bizim Milletvekilliğimiz zamanındaki muhtarların büyük bir çoğunluğu değişmiş. Bugün siz muhtarlarımızla tanışmak için bir araya geldik. Zaman zaman gerek ilçe merkezimizdeki muhtarlarımızla zaman zamanda köy ve kasabalardan gelen muhtarlarımızla sohbet edip bir sıkıntıları varsa bunu dinliyoruz ve çözüm yolu üretmeye çalışıyoruz. " dedi.

İlimize Yeniden Hizmet Etmek İçin Yola Çıktık

7 Haziran'da yapılacak olan seçimler için Ak Parti'den yeniden aday adayı olduğunu belirten Selamoğlu şöyle devam etti; "7 Haziran seçimlerinde partimden aday adayı olarak geldim. Partimize başvuran 28 tane milletvekili aday adayı var. Bu aday adayı olan arkadaşlar belirli kademelerden geçip sonunda üç arkadaşımız siz değerli halkımızın huzuruna çıkacak. Partimizi tercih eden aday adayı arkadaşlara cesaretlerinden dolayı tek tek teşekkür ederim. İnşaallah ilimize hizmet edecek en iyi  arkadaşları yukarıda büyüklerimiz tercih eder. Eğer biz o sıralamaya girersek geçmişte olduğu gibi ilimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz ben 2007 yılında ilimizden Milletvekili seçildim ve ilimize hizmet götürmediğimiz hiç bir köşemiz kalmadı. Adım atmadığım, gitmediğim, elini sıkmadığım vatandaşlarımız kalmamıştır." dedi.

2015 Seçimleri Çok Önemli

2015 seçimlerinin Ülkemiz adına çok önemli olduğunu belirten Muharrem Selamoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız vatandaşlarımızla sürekli bir araya geliyor ve Türkiye'nin genel durumunu anlatıyor. Gerçekten bugün 2002'den daha fazla Ak Parti İktidarına ihtiyacı var. Hepimiz her gün görüyoruz ülkemizin önünü tıkamak için yapılan çalışmaları. Burada bulunan bütün muhtar arkadaşlarımız hepiniz seçilerek buralara geldiniz ve mahallenizde, kasabalarınızda, köylerinizde en az yüzde 51 oy alarak seçildiniz. Bulunduğunuz ortamlarda etki edeceğiniz bir sürü insan var ve bunları tek tek kendilerine anlatmanız gerekmektedir." dedi. 

Yemek sonunda ise Muharrem Selamoğlu katılan muhtarların tek tek elini sıkarken, hatıra fotoğrafı da çektirdi.


Editör: TE Bilişim