Ak Parti’de belde ve ilçe kongreleri devam ederken eski milletvekilleri de alanları hiç boş bırakmıyor sürekli partililer ile birlikteler.
 
Ak Parti eski milletvekillerinden Muharrem Selamoğlu’da Niğde ile ilgili hiçbir faaliyeti kaçırmıyor. Niğde Günlerinde sürekli hemşerileri birlikte olan Ak Parti 23. Dönem Milletvekili Muharrem Selamoğlu bu hafta sonu ilçe kongrelerine katıldı ve Kemerhisar Beldesinde yeni seçilen Ak Parti Kemerhisar Belde Başkanı Yusuf Kurt ve yönetimine  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 
23. Dönem Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu’nun Kemerhisar belde teşkilatı ziyaretinde  Belde Başkanı Yusuf Kurt, parti yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri ve partililer bulundu.

 
23. Dönem Milletvekili Muharrem Selamoğlu, partiler ile sohbetinde önümüzdeki dönem kendilerine milletvekilliği adaylığı ve ardından seçilmesi halinde Kemerhisar’da yeni bir dönemin başlayacağının sözünü verdi.

 
Kemerhisar’da geçtiğimiz haftalarda yapılan kongre sonucu belde başkanı seçilen Yusuf Kurt ve yönetimine başarılar dileyen Selamoğlu, yeni yönetimin görevini en iyi şekilde yapacağından şüphesi olmadığını, daima kendilerini destekleyeceklerini belirtti.

 
Selamoğlu parti binasından ayrılırken de Kemerhisar Belde Teşkilatı binasına bir plazma televizyon hediye etti.
 
Kemerhisar Belde Başkanı Yusuf Kurt ise 23. Dönem Milletvekili Muharrem Selamoğlu’nun  teşkilatlarına yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini ve başarı dileklerini iletti.












Editör: TE Bilişim