7 Haziran Genel Seçimlerinde ittifak yapan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Niğde teşkilatları Milli İttifak adaylarının tanıtımını yaptı. 

Milli İttifak karargahında düzenlenen aday tanıtım toplantısında Milletvekili Adayı Nihat Altıparmak yaptığı konuşmasında hükumete yüklendi.

Mili İttifak adayları Nihat Altıparmak, İsmail Yıldırım, Osman Aktaş 7 Haziran Genel Seçimi için Niğdeliler'den oy toplayacaklar.

Altıparmak, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Temsilde Adalet Sistemi diye bir kavram var. Temsilde adalet sistemi bugüne demokratik olduğunu iddia ettiğimiz ülkelerde olduğu gibi bugünde yıllardır bu memlekette demokrasi adına bazı insanlar para ve medya gücünü kullanarak insanların demokratik haklarını gasp ettiler. Yıllardır Tv ekranlarında bu Anadolu insanı 3 siyasi partiyi hatta dördüncü partiyi de yanında ekleyerek 4 partiyi her gün ekranlarda bu memleketin insanlarına izlettirdiler . BBP ve Saadet partisini yok saydılar. Kimin duası ise öyle bir noktaya geldik ki, Saadet partisi Niğde’nin en büyük meydanının bu tarafta ise BBP. Rabbim lütfetti birinin duası mutlaka yerine ulaştı ve rabbim bu iki siyasi partiden milli ittifak adı altında birliktelik doğurdu. Bu birlikteliğin adı aslında milli ittifak olmasına rağmen büyük birliktir. Bu büyük birlik kavramını aslında ben çok önemsiyorum. Dışarıdaki insanların yani bizi kabullenmeyenlerin bize tepeden bakmaya çalışanların hesabını alt üst edecek Milli İttifak barajları yıkacak Allah'ın izni ile bu seçimlerde parlamentoya gireceğiz ve daha sonraki seçimlerde iktidara gideceğiz. Buna hazırlıklı olun değerli kardeşlerim” dedi.

Altıparmak, “Bundan sonra bu millet yapılanların gerçek yüzünü görecek ve görüyorsunuz 3 dönem milletvekilliği noktasında şart getirdiler. Dediler ki; 3 dönem Milletvekili olanlar 4. Hakkını kaybetmiştir. Ben inanıyorum ki bu seçimlerde seçmen üst seçmenlere değil, seçmen iktidarda da artık 3 dönem yetkisini elinden alacak. Temsilde adalet sistemi işte görüyorsunuz caddelerde sokaklarda billboardlarda günlerdir propaganda yapan patiler bu seçimlerde 531 milyon hazineden yardım aldı. Bu bağıranlar sizin kesenizden bağırıyorlar ben dünyanın hiçbir yerinde böyle seçim israfı görmedim. 8- 10 araba ile konvoylarla seçim israfı yapan başka bir Avrupa ülkesinde şahit olmadım” diye konuştu.

Milli İttifak Aday tanıtım toplantısından sonra Niğde sokaklarında seçmenlere karanfil dağıtarak kendilerini tanıttılar.


Editör: TE Bilişim