Z.Cem Yıldırım açıklamasında; Partimizin Olağanüstü Genel Kurultayı, 15 Şubat 2015 Pazar günü saat 10.00’da, Ankara’daki 15 bin kişilik Arena Spor Salonunda toplanıyor.

1 gün sürecek kongremizde, Haziran ayında yapılacak genel seçimlere giderken, partimize katılan önderlik birikimini yetkili kurullarımıza taşıyacak ve milletimizin değerlendirmesine sunacağız.

Olağanüstü kurultayımızın amacı, partimizin çevresinde toplanan Milli Hükümet birikimini kucaklamaktır.

İşçi Partisi olarak 2014 yılını Karar Yılı olarak ilan etmiştik. 2015 ise Çözüm Yılı olacak.

Özelleştirme ve taşeronlaştırmaya karşı mücadelede işçimizle, “Ermeni soykırımı” iddialarına karşı Avrupa başkentlerinde Türk vatandaşlarımızla, milletimizin efendisi yapacağımız çiftçimizle birleşerek, Ergenekon Davasında barikatları yıkarak ve Yeni Anayasa için yapılan girişimleri başarısızlığa uğratarak Aslanlı Yol’dan başlattığımız yürüyüşümüz, vatanımızı bütünleştirmek ve üreten Türkiye’yi kurma hedefiyle birlikte devam ediyor.

Bu yürüyüşte milletimizin mücadele birikimine, büyük ve köklü tarihine, mazlum milletlere örnek olan tarihin ilk milli demokratik devrim başarısına, M. Kemal Atatürk’e, partimizin önderlik tecrübesine ve kendimize güveniyoruz.

Türk Devriminin Atatürkçü, milliyetçi, halkçı ve devrimci birikimini kucaklayan İşçi Partisinin tarihi olağanüstü kurultayına bütün Niğdeliler davetlidir.

Kurultaya katılmak isteyenler için iletişim bilgilerimiz;
 
NİĞDE   :       0507 649 0061
ULIKIŞLA:    0542 819 9220
ÇAMARDI:    0533 138 6633
HAREKET YERİ  :   Niğde Belediyesi Yanı


Editör: TE Bilişim