AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun ilçe ve köy ziyaretleri yoğun tempoda sürüyor. Kavaklıoğlu hafta sonunda Çavdarlı, Yarhisar, Himmetli, Bor Tepeköy’deydi. Buralarda vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve ihtiyaçlarını dinleyen Kavaklıoğlu, bazı taziye ziyaretlerinde bulunmayı da ihmal etmedi. Ardından da düzenlenen iftar programlarına dâhil oldu.

 

İlk gün Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün tertiplediği Sevgi Evlerindeki iftarda kurumda kalan çocuklarla buluşan Kavaklıoğlu, ikinci gün ise Terziler Odasının düzenlediği iftara katıldı. İftarların ardından da il merkezine bağlı mahallelerde kahvehane ziyaretlerinde bulundu. Kendisine eşlik eden teşkilat mensuplarıyla Niğde Nar Mahallesi kıraathanesinde mahalle sakinleriyle biraraya gelen Kavaklıoğlu, vatandaşları dinleyerek istekleri ve sorunları anında görüşmelerle çözmeye gayret etti. Ayrıca zaman zaman da Niğde ve Bor’da esnaf ziyaretleriyle çarşı esnafının nabzını tuttu.


Acılarına ortak oldu

Haftasonu köy ve mahalle ziyaretlerinde açık hava toplantıları gerçekleştiren Kavaklıoğlu, toplantıya katılan muhtarlardan ve vatandaşlardan tek tek mahalle ve köylerindeki eksiklikleri ve sıkıntıları dinledi, şikâyetleri not aldı. Kavaklıoğlu, istek ve şikâyetlerinin takipçisi olacaklarını belirterek, çalışmalar hakkında da bilgi verdi. İl genelinde tek bir köyün ve mahallenin sorunu kalmayana kadar ara vermeden çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Kavaklıoğlu kendilerine gerek muhtarların gerek vatandaşların talep ve isteklerle gelmelerinden mutluluk duyduklarını belirtti.

  

Ayrıca Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun hafta sonu programında taziye ziyaretleri de vardı. Kavaklıoğlu ilk olarak Ankara Elmadağ’da serinlemek için girdikleri gölette boğulan 3 gencin Yarhisar köyündeki ailesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Yıldırım ailesinin acısına ortak olan Kavaklıoğlu yine Çavdarlı, Himmetli ve Tepeköy’de taziye ziyaretlerinde bulundu. Ayrıca AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ile birlikte kardeşini kaybeden AK Parti Başakşehir Kadın Kolları Başkanı Özlem Erol’a da bir taziye gerçekleştirdi.

 

Editör: TE Bilişim